Group dining

Vi har gjort os umage med at skabe stemningsfulde restauranter, der danner den perfekte ramme for ethvert arrangement. Vores dygtige tjenere og kokke vil tage godt imod jer, og sørge for at I får en hyggelig aften, hvad end I skal holde fødselsdag eller firmaarrangement. Vi har både private dining lokaler, samt mulighed for større selskaber på op til 230 personer. Vores selskabsmenu byder på et udvalg af vores udsøgte steaks, sides, forretter og desserter, som I kan vælge imellem. Sammen planlægger vi din aften på forhånd, så du kan fokusere på dine gæster og læne dig tilbage i de bløde møbler.

Små grupper

For grupper op til 8 personer kan du booke bord online. Der bestilles fra a la carte menuen på aftenen.

Selskaber

Skal du holde firmafest eller fødselsdag? Vi har plads til at forkæle dine gæster i en af vores restauranter eller i vores private dining lokaler. Vores lokaler kan rumme op til 230 gæster.

Private dining

Mange af vores restauranter har private dining lokaler, som sætter rammen for en intim og hyggelig aften. Lokalerne er stilfulde med en god atmosfære, så både du og dine gæster kan nyde en særlig aften.

Private dining cellar - Bredgade

Wine cellar - Bredgade

Dining room -Skovriderkroen

Private dining room - Rungsted

Private dining table - Rungsted

Private dining room - Odense

Private dining table - Odense

Wine cellar - Aarhus

MASH Selskabslokaler

MASH tilbyder de perfekte rammer for dit selskab eller din fest. Forkæl dine gæster i én af vores stilfulde restauranter, eller i et af vores Private Dining Rooms, tilpasset den enkelte begivenhed. Vores dedikerede personale sørger for alt, lige fra planlægningen til den professionelle service, hvor både gæster og vært trygt kan nyde den unikke og helstøbte oplevelse af MASH i vores stemningsfulde rammer.

Hold din næste fest hos MASH
Hos MASH tilbyder vi leje af selskabslokaler. Lokalerne står klar til at sætte de perfekte rammer for din næste fest. Lokalerne er stilfulde med en god atmosfære, så både du og dine gæster kan nyde en særlig aften. Hos MASH steakhouse går vi op i kvalitet. Det gælder både indholdet på menukortet og vores gæsters oplevelse, når de besøger os. Derfor har vi altid et stort fokus på maden og serveringen, så du som gæst altid får den samme gode oplevelse. Har du planer om at holde din næste fest i et af vores selskabslokaler, vil vi sørge for, at du får en uforglemmelig aften med dine gæster. 

Forkæl dig selv og dine gæster
Vælger du et af vores selskabslokaler, garanterer vi, at du får en aften du sent vil glemme. Vi tager os af alt lige fra bordopdækning til serveringen, så alt er klart til, når du og dine gæster ankommer. Det eneste du skal tænke på, er at hygge dig sammen med dine gæster.

Dertil sørger vi også for velsmagende mad. Menuen bestemmes i samråd, så den netop efterkommer dine ønsker, og den er tilpasset eventen. På menukortet er der et bredt udvalg af kød, som helt sikkert vil falde i god smag hos dig og dine gæster. Hos os er kødet i fokus. Hertil serveres tilbehør, der laves af de bedste råvarer, der fremhæver de forskellige smage. Til menuen har vi også sammensat et ambitiøst vinkort, som med garanti fuldender madoplevelsen. Nyd god mad i godt selskab og oplev en stemningsfuld aften.

Nyd din aften i selskab med dine gæster 
Vores dygtige personale er med lige fra den spæde start under planlægningen af aftenen, til afviklingen af arrangementet. Sammen finder vi opskriften på den perfekte aften, der lever op til dine ønsker. Vores dedikerede tjenere er klar til at yde professionel servering til dit selskab, når du holder din fest i et af vores selskabslokaler, så du trygt kan læne dig tilbage og nyde dine gæsters selskab. Der er ikke det vi ikke kan klare, så har du nogle specifikke ønsker til din fest, finder vi altid den bedst mulige løsning til at opfylde dine unikke behov. Vores tjenere står klar til at servere med et smil, og give dig og dine gæster en god aften, når du lejer vores selskabslokaler.

Hold din fest nær dig
Vores selskabslokaler ligger i forlængelse af restauranterne, som er placeret over hele Danmark. Bor du på Sjælland kan vi tilbyde leje af selskabslokaler fra flere lokationer. Hold eksempelvis din næste fest i hjertet af København på Bredgade. Flere af vores selskabslokaler ligger inde midt i byen. Tæt på offentlig transport, der gør det nemt at komme til og fra både for dig og dine gæster. Vores selskabslokaler er indrettet stilfuldt, og rummer en god atmosfære. Vi tilpasser selskabslokaleren efter dit event, så der både er plads til de helt store begivenheder, samt de mindre og intime fester. Hold dit næste selskab i et vores selskabslokaler. Det eneste du skal tænke på, er at hygge dig, så skal vi nok sørge for resten.

Mere information og booking
Der er utallige muligheder for at sammensætte alle typer af arrangementer både i baren, i restauranten, samt i vores selskabslokaler på én af restauranterne. 

Ønskes et selskab ud af huset til for eksempel en større middag, event, promotion, fest,
eller et firma-arrangement, kan vi i fællesskab finde den bedste løsning for jer.

Send os en forespørgsel eller Kontakt os endelig for yderligere information