MASH Frederiksberg

Gammel Kongevej 116, 1850 Frederiksberg

KØKKENETS ÅBNINGSTIDER

Mandag17.30 – 22.00 
Tirsdag17.30 – 22.00 
Onsdag17.30 – 22.00 
Torsdag17.30 – 22.00 
Fredag17.30 – 23.00 
Lørdag17.30 – 23.00 
Søndag17.30 – 21.00 

 

Se sæsonens særlige åbningstider

Intim Brooklyn-vibe i hjertet af Frederiksberg

​​Når du besøger MASH Frederiksberg kommer du tæt på personalet og på det vibrerende miljø midt på Gammel Kongevej. I den historiske bygning har vi indrettet en hyggelig og intim restaurant med baren i centrum, og hvor en tidligere bankboks huser vores vinkælder.

Her kan du sænke skuldrene og nyde en god steak i de bløde sofaer eller tage din drink med på gaden og tage del i det summende gadeliv.

MASH FREDERIKSBERG I BILLEDER

Group dining

Vi har gjort os umage med at skabe stemningsfulde restauranter, der danner den perfekte ramme for ethvert arrangement. Vores dygtige tjenere og kokke vil tage godt imod jer, og sørge for at I får en hyggelig aften, hvad end I skal holde fødselsdag eller firmaarrangement. Vi har både private dining lokaler, samt mulighed for større selskaber på op til 230 personer. Vores selskabsmenu byder på et udvalg af vores udsøgte steaks, sides, forretter og desserter, som I kan vælge imellem. Sammen planlægger vi din aften på forhånd, så du kan fokusere på dine gæster og læne dig tilbage i de bløde møbler.

Restaurant MASH Frederiksberg

I hjertet af Frederiksberg centralt på Gammel Kongevej 116, i en af bydelens historiske bygninger, finder du vores restaurant. Nyd kød i verdensklasse, og vine fra vores omfattende vinkælder, alt sammen i klassiske og karismatiske omgivelser. Vores hyggelige bar byder på alt det bedste i Bourbon og lækre cocktails på højt niveau.

MASH steak restaurant Frederiksberg

På idylliske Frederiksberg og ikke langt fra metroen ved Frederiksberg Allé, ligger vores restaurant i en af Københavns flotte, historiske bygninger. Her har vi indrettet restauranten i samme velkendte look, som du kender fra vores andre spisesteder – mørkt træ og røde læderbetrukne møbler. Midt i restauranten finder du baren, hvor vores dygtige bartendere står klar til at mikse velsmagende cocktails – perfekt til både før, under og efter middagen.

Start din aften i vores restaurant på Frederiksberg, inden turen går videre i det nærliggende Betty Nansen Teater, eller måske til et af områdets mange hyggelige cocktailbarer.

Den perfekte restaurant på Frederiksberg

I vores restaurant på Frederiksberg har vi skabt de perfekte rammer for din næste fest eller blot en middag ude. Forkæl dine gæster med en eksklusiv oplevelse i vores restaurant Frederiksberg og nyd en intim aften i hyggelige rammer.

Det er vigtigt for os, at uanset hvilken af vores spisesteder, som du besøger, at du hver gang får den samme gode oplevelse. Det sørger vores dedikerede personale for, ved at yde den samme gode og professionelle service, så du som gæst kan nyde en helstøbt aften i vores stemningsfulde lokaler.

Det handler om kødet

Med mere end 10 forskellige slags kød er det ingen hemmelighed, at vores menu er centreret omkring den gode bøf. Uanset om du vælger en dansk mørbrad eller en fantastisk amerikansk ribeye, så garanterer vi den højeste kvalitet, når du besøger vores restaurant Frederiksberg.

Vi anvender nemlig kun udsøgte udskæringer af den bedste kvalitet fra de bedste kvæg i verdenen. Som de eneste i Danmark har vi licens til at sælge det eksklusive Kobe kød. Til din steak tilbyder vi et lækkert udvalg af forskellige sides, samt smagfulde sauces, der fuldender din middag hos os.

Til middagen kan du både nyde en af vores mange lækre Bourbons eller en aromatisk vin fra vores egen vinkælder, som befinder sig i den gamle bankboks under restauranten på Frederiksberg. Er det første gang du besøger os, og har du brug for lidt vejledning, så guider vores dygtige tjenere dig gerne gennem vores menukort samt vinkortet, og hjælper dig med at finde noget, der passer din smag.

Restaurant Frederiksberg - hvor velvære møder velsmag

Besøg et af vores mange spisesteder i både ind- og udland, og få en fantastisk smagsoplevelse. Fra det møre stykke kød på tallerkenen med sin smukke marmorering til den kraftfulde vin i glasset, har vi disket op med en aften i særklasse. Vi har restauranter i København, Århus og Odense, sat Hamburg og Düsseldorf.