Menukortet er gældende på vores danske restauranter.
Øvrige menuer: Hamborg | Düsseldorf
Batellé
serranoskinke
Olivenolie, citron,parmesan og peber
135
Grillet carpaccio
Olivenolie, citron, parmesan og peber
125
MASH tatar
Piquillos, løg, purløg, chiliolie og chips
145
Risotto med
piquillos
Purløgsolie og parmesanchips
135
ROSSINI CAVIAR
WHITE STURGEON
Serveres med blinis, løg og creme fraiche
475 / 30 g
Stegte, fritfangede argentinske rejer i teriyaki
Shiso, wasabimayo, avocado og nori crumble
155
Grillede jomfruhummere
Grøn krydderurtesalat, grillet citron og hvidløgssmør
265
Grøn salat
Feldsalat, Bulls Blood, spinat, frisé, avocado og granatæblekerner
110
Råmarinerede kammuslinger med
jalapeños
Lime, jalapeñomayo og sprøde majs
145
Råstegt pak choi
Wasabimayo, sesamdressing,
peanuts, chili og koriander
110
GILLARDEAU
ØSTERS
Serveres med rødvinsvinaigrette og citron
39 / stk
Tuntatar
Avocado, agurk, chili og
japansk dressing
145
Pasta, Burrata og tomat
Spaghetti, Burrata, tomatsauce, dehydreret tomat og basilikum
120
Menukortet er gældende på vores danske restauranter.
Øvrige menuer: Hamborg | Düsseldorf
DANSK 
Himmerlandskød er noget ganske særligt!
Vi udvælger vores råvarer efter kvalitet – og ikke kvægrace. Kun den højeste kvalitet bliver udvalgt og forarbejdet – det sikrer vores gæster en sublim oplevelse hver gang.
T-bone ca 450 g. | 550 |
Dansk Jersey T-Bone tørmodnet i ca. 14 dage. Intens smag og fantastisk høj kvalitet. En steak, hvor du får de bedste to udskæringer! | |
Ribeye, Dry Aged ca 300 g | 495 |
Vi tørmodner op til 90 dage, hvor kødets enzymer nedbrydes og er med til at give den helt unikke karakter! Særligt udvalgte højreb med høj fedtmarmorering sikrer MASHs høje kvalitetskrav |
URUGUYASK
Særligt udvalgt kornfodret kvæg fra Uruguay.
Mørbrad ca 200 g | 335 |
Striploin ca 250 g | 285 |
Ribeye ca 300 g | 345 |
AUSTRALSK 
Kornfodret, mørt og saftigt
Tomahawk pr. 100 g | 115 |
NEW ZEALANDSK
Græsfodret, intenst og smagfuldt
Striploin ca 250 g | 295 |
CANADISK
WILD ROSE BEEF, SOUTHERN ALBERTA
AAA+ hormonfrit Anguskvæg opdrættet i uberørte bjergområder,
hvor de græsser på præriernes naturlige græs. Herefter kommer kvæget på ca. 250 dages korn- og bygdiæt. Dette sikrer fremragende marmorering – intens smag og samtidig fantastisk mørhed!
Striploin ca 300 g | 395 |
Ribeye ca 400 g | 555 |
Mørbrad ca 250 g | 450 |
AMERIKANSK
Greater Omaha, Nebraska
Certificeret og hormonfrit, majsfodret – mørt, saftigt og smagfuldt!
Bone in Ribeye ca 600 g | 650 |
JAPANSK KOBE 
Kobe A4/A5 er den højest mulige kvalitet af kvægracen Black Tajima og et bevis for den uovertrufne fedtmarmorering og mørhed i kødet.
Kobe Waugue A4/A5 Prime Cut, pr. 100 g | 995 |
MASH WORLD TOUR
★ 1395 ★.
Pris for 2 Personer.
Trancheres ved bordet.
- Kobe A4/A5 Prime Cut 75 g
- Dansk dry-aged ribeye 200 g
- Canadisk Striploin 300 g
ØVRIGE HOVEDRETTER
MASH Burger ca 200 g | 195 |
med bacon, ost og chilifries | |
Big Tasty Burger ca 200 g | 355 |
50% Kobe A4/A5 & 50% Dansk dry-aged, +40 måneders Comté, trøffel, pickle og trøffelfries, | |
Hel Coquelet Poussin Mindre fransk majsfodret kylling | 185 |
Serveres med kryddersmør og grillet citron | |
Grillede lammekoteletter ca. 400 g | 315 |
Med hjemmelavet pesto |
VEGETAR OG FISK 
Grillet tunsteak ca 175 g | 255 |
med grillet citron og Romescosauce | |
Hel grillet havbars ca 500 g | 245 |
Serveres med basilikumolie og grillet citron | |
Vegetar burger | 175 |
Serveres med chili fries |
SIDES
Cæsarsalat | 55
Cremet spinat | 59
Stegte jalapeños spicy | 49
Grøn salat med vinaigrette | 45
Tomat salat m. feta og oliven | 55
Majs fra kolbe med bacon og rosmarin | 59
Stegte broccolini med parmesan
| 59
SIDES
Fries | 49
Chili fries | 49
Macaroni med ost | 55
Chili cheese tops m. bacon spicy | 59
MASH potatoes med løg og bacon | 55
★Trøffelfritter med trøffelmayo★
79
SAUCES
Ad libitum pr. person
Bearnaise | 25
Pebersauce | 25
Rødvinssauce | 25
Hvidløg-timian jus | 25
MASH Signatur kryddersmør | 15
Trøffelmayo | 15
Chilimayo | 15
Sauce tartare | 15
Menukortet er gældende vores danske restauranter.
Øvrige menuer: Hamborg | Düsseldorf

ICE CREAM
fra Kastbergs
Nougat | Chokolade | Whiskey | Lakrids |Vanilje | Jordbærsobert | Citronsorbet |
Solbærsorbet | Hindbærsorbet
1 kugle / 35
2 kugler / 55
3 kugler / 75
4 kugler / 85
Chokoladefondant
med rabarber og vaniljeis
135
Cheesecake
med syltede bær og hindbærsorbet
125
Citronfromage
med solbær, yuzu og hibiscus- marengs samt citronsorbet
130
Comté
Lagret i 32 måneder. Serveres med nødder.
100
Chokolade petit fours
4 stk / 59
HOT DRINKS
Single/doubble
Espresso | 25 / 35
Macchiato | 30 / 40
Café Latte | 45 / 55
Cortado | 35 / 40
Cappuccino | 45 / 55
Pr. person
Stempelkaffe | 40
Te – Emeyu Organic | 40
Varm Chokolade | 55
SWEET WINE
Glas/Flaske
Graham’s 20 år Tawny
Duoro, Portugal
150 / 900
Château Lafaurie Peyraguey
Sauternes, Frankrig
160 / 950
AFTER DINNER COCKTAILS
Hazel Stockings
Redemption Bourbon, hasselnød,
mørk kakaolikør, fløde og hindbærsirup
En lækker afterdinner cocktail lavet på hasselnødder, infuseret Bourbon, delikate chokoladenoter og en frugtig finish. Delikat!
(MASH, 2022)
145
Cherry on top!
Diplomatico Reserva Exclusiva 12, Cherry Herring, Cocchi, appelsin og lime
Sød rom møder kirsebær og appelsin med vermouth for en lang eftersmag. Den perfekte dessertcocktail – værsgo!
(MASH, 2022)
145
Raspberry sour
Graninfuseret Four Pillars Rare Dry, Galliano L’Autentico, hindbærsirup, æggehvide og lime
Noter af frisk fyrretræ og enebær blandet harmonisk med friske hindbær for en lang og behagelig finish!
(MASH, 2022)
135
Espresso Martini
Stolichnaya Gold, kaffelikør og espresso
Vores version af denne klassiker er kraftig i kaffesmagen og perfekt til at afslutte en god middag
(Fred’s Club, London, 1980’s)
150
Kentucky Coffee
Redemption Bourbon, kaffelikør, espresso og vaniljecreme
En forrygende afslutning på måltidet. Et amerikansk spin på en gammel kending, hvor friskbrygget, varm espresso og sød bourbon mødes i rund harmoni – toppet med
vaniljecreme!
(MASH, 2013)
145
Lakrilicious
Diplomatico Blanco, hyldeblomst og kaffelikør, chiliinfuseret Galliano, citron og rigelig lakrids fra Bülow
En elsket MASH-klassiker! Den smigrer med sin sødme, kompleksitet, friskhed og ikke mindst den krydrede eftersmag!
(MASH, 2012)
155
DIGESTIFS
Elio Altare, Nebbiolo, Grappa di Barolo | 95 |
Matteo Correggia “Marun” nebbiolo, Grappa di Barbera | 115 |
Westward Single Malt, Pinot Noir Cask, Oregon | 115 |
Laird’s Old apple brandy | 115 |
Laird’s Rare Old, apple brandy | 140 |
Calle 23 Anejo, tequila | 110 |
Diplomatico Reserva Exclusiva 12 års, rom | 115 |
Diplomatico Ambassador “Selection”, rom | 345 |
Eagle Rare Single Barrel 10 års, bourbon | 105 |
Pikesville Straight, rye | 140 |
Michter’s US1, Single Barrel, straight rye | 110 |
Michter’s US1, Small Batch, bourbon | 110 |
Parker’s Heritage 8 yrs, malt | 225 |
Menukortet er gældende på vores danske restauranter.
Øvrige menuer: Hamborg | Düsseldorf
MASH Margarita
Don Julio Tequila Blanco, hjemmelavet eukalyptussirup og rigeligt frisk lime
En mere elegant Margarita med forfriskende eukalyptus
(MASH, 2009)
Mezcal upgrade 145
135
Penicillin
Redemption Rye, honning, ingefær og citron
Et perfekt og interessant alternativ til en Whiskey Sour. Denne nyklassisker er per-fekt balanceret mellem honning og citron og har dybden fra vores foretrukne Rye!
(Milk & Honey, New York, 2005)
145
Havana Dream
Spirited Union Queen Pineapple & Spice, Giffard Caribbean Pineapple og lime
En smagfuld og dyb – og ikke mindst kompleks variation af en ananas daiquiri. En liflig og frugtig aperitif!
(MASH, 2022)
140
MASH Dry Martini
Our Special: Four Pillars Olive Leaf, Noilly Prat Dry og olives
Classic: Four Pillars Navy Strenght, Noilly Prat Dry og citronskal
En legendarisk signaturcocktail men her med en unik olivengin – ellers helt klassisk! Den ultimative aperitif!
(MASH, 2021)
165
Rhubarb Daiquiri
Diplomatico Blanco, rabarberbitter, rabarbersirup og lime
En frisk og frugtig version af den klassiske Daiquiri – perfekt til de solrige dage
(MASH, 2022)
145
Old Fashioned
Michter’s US*1 Small Batch Bourbon, fyldig ahornsirup samt to slags bitters
En dekadent old school cocktail, hvor bartenderen med ahornsirup og bitters fremhæver de unikke kvaliteter i den amerikanske bourbon
(MASH, 2016)
170
Blackberry Mule
Diplomatico Anejo, Fernet Branca, brombær
scrub, lime, mynte og MASH’s egen Ginger Ale
Frisk og læskende cooler lavet på mørk rom
og vores egen hjemmelavede brombærsirup
– toppet med MASH’s egen Ginger Ale
(MASH, 2022)
145
Alpine Pass
Four Pillars Rare Dry, Aperol, Suze, hyldeblomst, mynte og lime
Med franskhøstet hyldeblomst og urter fra foden af alperne, fanger denne friske og læskende cocktail ånden af de europæiske alper. Skål!
(MASH, 2022)
135
SPARKLING WINE
Glas | Flaske | |
Champagne Le Mesnil, Grand Cru Blanc de Blancs Champagne, Frankrig | 140 | 650 |
Champagne André Clouet “MASH”, Rosé Champagne, Frankrig | 150 | 750 |
WHITE WINE
2017 Chardonnay “The Clown” Californien, USA | 75 | 375 |
2020 Grüner Veltliner, Ecker Wagram, Østrig | 80 | 395 |
2020 Sauvignon Blanc, Palliser Estate Martinborough, New Zealand | 95 | 450 |
2019 Pinot Grigio, Terlan Alto Adige, Italien | 100 | 495 |
2020 Riesling Kabinett “Juffer”, fritz Haag Mosel, Tyskland | 120 | 525 |
2014 Chablis 1. Cru “Fourchaume”, La Chablisienne Bourgogne, Frankrig | 125 | 595 |
2020 Chardonnay, “Linda Vista Vineyard”, Matthiasson Napa Valley, Californien, USA | 145 | 650 |
ROSÉ
2020 Whispering Angel, Château D’Esclans Côtes de Provence, Frankrig | 115 | 525 |
RED WINE
Glas | Flaske | |
2018 Zinfandel “The Clown” Californien, USA | 90 | 375 |
2017 Cabernet Sauvignon, Hacienda – Clair de Lune Californien, USA | 95 | 600 Magnum |
2019 Valpolicella Ripasso “Superiore” Veneto, Italien | 105 | 465 |
2016 Malbec, Punto Final Valle de Cuyo, Mendoza, Argentina | 110 | 465 |
2016 Chianti, Isole e Olena Toscana, Italien | 140 | 550 |
2018 Pinot Noit, Calera Central coast, Californien, USA | 150 | 625 |
2018 Zinfandel “Evangelho Vineyard”, Bedrock Napa Valley, Californien, USA | 165 | 750 |
2019 Solengo, Argiano Toscana, Italien | 200 | 890 |
CELLAR SELECTIONS
Årgange kan skifte
2016 Mayacamas, Cabernet Souvignon, Mt. Veeder Napa Valley, Californien, USA* | 1600 | |
2017 Château La Conserillante Pomerol, bordeaux , Frankrig* | 1800 |
BEERS
MASH Pilsner Let frugtig og forfriskende, den koldeste øl i byen – 4.8% Vol | 65 | |
MASH Classic Mørk og lækker med medium krop og noter af karamel – 4.8% Vol | 65 | |
MASH IPA Frisk og kompleks i smagen med den karakteristiske IPA bitterhed – 6.2% Vol | 65 |
SOFTDRINKS & MINERALVAND
MASH Still Naturligt mineralvand uden brus fra Boring 7, Bornholm, 75 cl | 65 | |
MASH Sparkling Naturligt mineralvand med brus fra Boring 7, Bornholm, 75 cl | 65 | |
Adelhart Saft – Spørg for sæsonens varianter | 49 | |
Cinchona Tonic | 39 | |
Cinchona Ginger Ale | 39 | |
Cinchona Ginger Beer | 35 | |
Cola | 45 | |
Cola Zero | 45 | |
Appelsin | 45 |
Foruden retterne på kortet har vi ofte lokale tavleretter. Spørg din tjener.
*Har du allergi bedes du informere din tjener, som vil fortælle dig om dine muligheder.
Download hovedmenukortet
Download dessertmenuen
Download børnemenuen
Kældrene bugner af god vin!
Se de lokale vinlister her:
Baren har vi fyldt med lækre cocktails.
Se de lokale menuer her: