Gælder på
Bredgade | Penthouse | Frederiksberg | Rungsted Havn | Odense | Aarhus
Øvrige kort: MASH Hamborg | MASH Lufthavnen
Carpaccio
Gammel Knas, pinjekerner,
citronolie og cæsardressing
155
Hiramasa Kingfish
Soya, yuzu, shiso, sesamolie, jalapeñomsyo og friteret lotusrod
165
Rigatoni med grov pesto
Rigatoni no. 152, pesto og parmesan
125
Wagyutoast
Konfiteret Wagyu, hvidløg,
timian, crouton, spejleæg og fedtegrever af Kobe
185

GASTRO UNIKA CAVIAR
Serveres med blinis, løg og creme fraiche
Royal Belgian
Caviar “Gold”
575 / 30 g
Caviar Elegance “Baerii”
1775 / 125 g
Iskold vodka til din caviar!
Belvedere Single Estate Rye
+ 115
Jordskokkesuppe
Syltede jordskokker, ristede hasselnødder samt persille- og ramsløgsolie
3 stegte kammuslinger + 85
120
MASH tatar
Piquillos, løg, purløg,
chiliolie og chips
165
Orecchiette med vildsvineragout
Tomat, glace, citron, apuliensk pasta og revet provolone chili, hvidløg og persille
155
Tuntatar
Avocado, agurk, chili og japansk dressing
175
Risotto med stegte, fritfangede argentinske rejer
Pomodoro, skaldyrsfond og kørvel
170

ØSTERS
Gillardeau
Serveres med Mignonette sauce, Tabasco og citron
45 / stk
Gælder på
Bredgade | Penthouse | Frederiksberg | Rungsted Havn | Odense | Aarhus
Øvrige kort: MASH Hamborg | MASH Lufthavnen
DANSK
Himmerlandskød er noget ganske særligt!
Vi udvælger vores råvarer efter kvalitet – og ikke kvægrace. Kun den højeste kvalitet bliver udvalgt og forarbejdet – det sikrer vores gæster en sublim oplevelse hver gang!
Ribeye, dry-aged, ca. 300 g | 545 |
Vi tørmodner op til 90 dage, hvor kødets enzymer nedbrydes og er med til at give den helt unikke karakter! Særligt udvalgte højreb med høj fedtmarmorering sikrer MASH’s høje kvalitetskrav! |
JAPANESE WAGYU
THE WORLD’S BEST STEAK
Akune Gold
Kompromisløs kvalitet og den høje intramuskulære marmorering, som Black Wagyu-kvæg opnår, skyldes bl.a. kombinationen af proteinrigt græs og rishalm, ren luft og kildevand, som i høj grad bidrager til, at opdrættet kvæg fra Japans sydlige ø, Kyushu, er af ekstremt høj kvalitet. Kåret til verdens bedste steak ved World Steak Challenge 2022 – den højeste udmærkelse, der kan opnås!
Wagyu, A5 Striploin, ca. 200 g | 1525 |
AMERIKANSK
GREATER OMAHA, NEBRASKA
Oplev ægte amerikansk kvalitetskød fra hjertet af Nebraska!
Vi serverer mørt og saftigt oksekød fra Greater Omaha, hvor majsfodret Hereford og Angus opdrættes under ideelle forhold for at sikre den bedste smag og tekstur. Dette giver enestående marmorering og rig, fyldige smag, der gør hver bid til en oplevelse og noget af det fineste kød USA har at byde på!
Bone-in Ribeye ca. 600 g | 650 |
CANADISK
HERITAGE ANGUS BEEF, ALBERTA
AAA+ hormonfrit Anguskvæg opdrættet i uberørte bjergområder, hvor de græsser på præriernes naturlige græs.
Herefter kommer kvæget på ca. 180 dages grain diæt. Dette sikrer fremragende marmorering – intens smag og samtidig fantastisk mørhed! Prime-kvalitet, hvilket garanterer en mør og smagsrig oplevelse for forbrugeren.
Striploin ca. 300 g | 450 |
Ribeye ca. 400 g | 575 |
Mørbrad ca. 200 g | 495 |
URUGUAYSK
Særligt udvalgt kornfodret kvæg fra Uruguay.
Striploin ca. 200 g | 325 |
Mørbrad ca. 200 g | 395 |
Mørbrad ca. 300 g | 575 |
Ribeye ca. 300 g | 395 |
IRSK
GRÆSFODRET OG TØRMODNET OKSEKØD FRA JOHN STONE
Oksekvæg af højeste kvalitet, opvokset i det sydvestlige Irland, hvor der er optimale betingelser for græsfodret kvæg. Omhyggelig udvælgelse og en traditionel tørmodningsmetode, hvor kødet modnes i ca. 30 dage under nøje kontrollerede forhold, er med til at intensivere smagen og sikre en mør tekstur!
Ribeye ca. 350 g | 495 |

MASH WORLD TOUR
★ 1985 ★
Pris for 2 personer.
Trancheres ved bordet.
- Kobe A4/A5 Prime Cut 100 g
- Dansk dry-aged Ribeye 200 g
- Canadisk Striploin 300 g
LIDT EKSTRA TIL DIN STEAK?
Stegt foie gras 95
Revet Trøffel 75
ØVRIGE HOVEDRETTER
Grillede krone af spansk Iberico-sortfodssvin ca. 350 g | 365 |
Kalvesteak på ben 350 g | 395 |
MASH Burger ca. 200 g | 225 |
med bacon, ost og chilifries | |
Big Tasty Burger ca. 200 g | 295 |
50% Kobe A4/A5 & 50% Dansk dry-aged, +30 måneders Comté, trøffel, pickles og trøffelfries med bearnaise | |
Hel Coquelet Poussin | 235 |
Mindre fransk, majsfodret kylling serveret med kryddersmør og grillet citron |
VEGETAR OG FISK 
Torskeloin ca. 180 g | 325 |
med sauce på brunet smør, kapers og citron | |
Grillet færøsk laksesteak ca. 200 g | 295 |
med salsa verde og grillet citron | |
Vegetarburger | 175 |
med chili fries |
SIDES
Fries – tykke
| 55
Chili fries
| 55
Trøffel Mac and Cheese
| 79
MASH potatoes med et mix af løg og bacon
| 69
★Trøffelfries med trøffelmayo★
| 85
VEGETABLES
Cremet spinat
| 65
Stegte jalapeños Spicy
| 60
Grøn salat med senneps vinaigrette
| 59
Blandet tomatsalat med basilikumspesto,syltede rødløg og feta
| 69
Grønne bønner med skalotteløg og soyaristede mandler
| 69
Grillet spidskål med purløg, citron, skalotteløg, sherryvinaigrette og Pecorino Romano
| 69
SAUCES & DIP
Bearnaise
| 25
Pebersauce
| 25
Rødvinssauce
| 25
Hvidløgs- og timian-jus
| 25
MASH Signatur kryddersmør
| 15
Trøffelmayo
| 15
Chilimayo
| 15
Gælder på
Bredgade | Penthouse | Frederiksberg | Rungsted Havn | Odense | Aarhus
Øvrige kort: MASH Hamborg | MASH Lufthavnen
Eton Mess
Crème Chantilly, marengs, drænet yoghurt, hindbær og hindbærsorbet
135
Gateau Marcel
med blodappelsinfilet og appelsinsorbet
145
Crème brûlée
med passionsfrugtsorbet
130
Comté
lagret i +30 måneder
Østfransk aromatisk fastost med nødder
145

ICE CREAM
fra Kastbergs
Saltkaramel | Lakrids
Vanilje | Chokolade
Hindbærsorbet | Jordbærsorbet
Passionsfrugtsorbet | Appelsinsorbet
1 kugle / 55
2 kugler / 80
3 kugler / 90
4 kugler / 95
Chokolade petit fours
4 stk / 85
HOT DRINKS
Single/double
Espresso | 25 / 35
Macchiato | 30 / 40
Café Latte | 45 / 55
Cortado | 35 / 40
Cappuccino | 45 / 55
Pr. person
Stempelkaffe | 40
Te – Emeyu Organic | 40
Varm chokolade | 55
SWEET WINE
Glas/Flaske
2013 Château Suduiraut
Sauternes, Bordeaux, Frankrig
150 / 1200
20 års Tawny, Graham’s
Douro, Portugal
140 / 1100
Gastrosaft
Glas/Flaske
Rebæl 0,0%
Hindbær, rabarber, vanilje og skovmærke
65 / 365
AFTER DINNER COCKTAILS
Rødgrød med fløde
Skovbær-infuseret Four Pillars Rare Dry, vanilje, citron, æggehvide, fløde og danskvand
En legende hyldest til Danmarks mest berygtede ret! Bærinfuseret gin giver dybe, frugtige noter, balanceret med frisk citron for et sprødt touch. Fløde og ægge-hvide skaber en fløjlsblød tekstur. Rig, silkeblød og perfekt afbalanceret! (MASH, 2025)
140
Amaretto Thyme
Amaretto Adriatico, timian-infuseret Velvet Falernum, citron, æggehvide og trøffelolie
Fløjlsblød amaretto giver en dyb, nøddeagtig varme, balanceret med timian-infuseret falernum for en subtil, krydret urtenote. Citron og sukker tilføjer den perfekte balance mellem sødt og syrligt samt en silkeblød finish. Et strejf af trøffelolie løfter den til ren luksus – blød, forførende og umulig at glemme! (MASH, 2025)
140
Dulce de Leche Alexander
Michter’s US*1 Small Batch Rye, dulce de leche, fløde, chokoladebitter og revet chokolade
Intens Michter’s Rye møder cremet dulce de leche, der skaber en rig, karamelliseret varme. Chokoladebitter og et strejf af salt tilføjer dybde og balancerer sødmen med et let saltet twist. Afsluttet med revet mørk chokolade – blød, luksuriøs og uimodståelig!
155
Espresso Martini
Koskenkorva vodka, Borghetti Caffé likør og espresso
Vores version af denne klassiker er kraftig i kaffesmagen og perfekt til at afslutte en god middag! (Fred’s Club, London, 1980’s)
160
Kentucky Coffee
Michter’s US*1 Small Batch Bourbon, Borghetti Caffé likør, espresso og vaniljecreme
En forrygende afslutning på måltidet. Et amerikansk spin på en gammel kending, hvor friskbrygget, varm espresso og sød bourbon mødes i rund harmoni – toppet med vaniljecreme! (MASH, 2013)
165
DIGESTIFS
Michter’s US*1, 10 års, Single Barrel, straight rye, Louisville, KY, USA | 315 |
Michter’s US*1, 10 års, Small Batch, bourbon, Louisville, KY, USA | 315 |
Parker’s Heritage, malt 8 års, Bardstown, KY, USA | 475 |
Parker’s Heritage, 10th Edition, 24 års, Straight Bourbon, Bardstown, KY, USA | 555 |
Pikesville 110 Proof Straight, rye, Bardstown, KY, USA | 140 |
Westward Single Malt, Pinot Noir Cask, Oregon, USA | 115 |
Laird’s Old Brandy 7 1/2 års, apple brandy, New Jersey, USA | 115 |
Arette ”Artesanal”, Suave Anejo, tequila, Mexico | 185 |
Richland, ”Batch 53”, rom, Georgia, USA | 145 |
Chairman’s Reserve ”Limited Edition 1931”, rom, Piton Mountains, Saint Lucia | 195 |
Château de Beaulon “Grand XO”, Cognac, Frankrig | 145 |
A.E. Dor, “Vieille Reserve No. 7“, Cognac, Frankrig | 235 |
Elio Altare, Nebbiolo, grappa di Barolo, Alba, Italien | 95 |
Matteo Correggia “Marun”, Nebbiolo, grappa di Barbera, Canala, Italien | 115 |
Gælder på
Bredgade | Penthouse | Frederiksberg | Rungsted Havn | Odense | Aarhus
Øvrige kort: MASH Hamborg | MASH Lufthavnen
MASH Margarita
Arette Tequila Blanco, hjemmelavet eukalyptussirup og rigeligt lime
En mere elegant Margarita med forfriskende eukalyptus (MASH, 2009)
145
★SPICY VERSION★
155
Basil Bloom
Four Pillars Rare Dry, blomme shochu, Italicus, citron, basilikum sirup og et dash selleri bitter
En botanisk fornøjelse, hvor gin møder Italicus for et citrusfriskt og floralt touch. Basilikumsirup og selleribitter tilføjer en frisk urtet kant, mens citronsaft holder den lys og livlig. Forfriskende, aromatisk og ubesværet cool – som en brise fra haven i et glas! (MASH, 2025)
145
Kaffir Daiquiri
Chairman’s Reserve White, Clément Blanc Agricole, kokosolie, kaffir sirup og Chartreuse Élixir Végétal
Ikke en gennemsnitlige daiquiri! Blød caribisk rom møder intens kaffir lime, et strejf af salt og kokosolie for en silkeblød finish! Et hint af Chartreuse Elixir for urtet dybde. Frisk, lys og uimodståeligt eksotisk! (MASH, 2025)
155
Peach’n’Ginger
Michter’s US1 Small Batch Bourbon,fersken likør, citron, æggehvide og Ginger Beer
En blød og forfriskende kombination, hvor bourbonens dybe noter møder saftig fersken og et sprødt, krydret strejf af ginger beer. Let, livlig og farligt drikkelig – den perfekte ledsager! (MASH, 2025)
145
Birds of Paradise
Michter’s US*1 Small Batch Rye, Campari, ananas puré, lime, kanel sirup og et dash Absinthe
En dristig twist på en tropisk klassiker! Michter’s Rye tilføjer krydderi og dybde, perfekt balanceret med den bittersøde Campari og fløjlsblød ananas puré. Citronsaft holder den frisk, mens kanel giver varme. Et strejf af absint tilføjer mystik – blød, rebelsk og lige så uforglemmelig som en romance! (MASH, 2025)
150
Old Fashioned
Michter’s US*1 Small Batch Bourbon, fyldig ahornsirup samt to slags bitters
En dekadent old school cocktail, hvor bartenderen med ahornsirup og bitters fremhæver de unikke kvaliteter i den amerikanske bourbon. (MASH, 2016)
175
Nordic Passion
Havtorn-infuseret Koskenkorva, St. Germain, ingefær sirup, citron og et dash orange bitters
En nordisk fortolkning af en klassiker! Havtorn giver en frisk syrlig kant – perfekt afbalanceret. Sprød, citrusfrisk og farligt smooth – du er hooked efter første sip! (MASH, 2025)
150
CHAMPAGNE
Glas | Flaske | |
Louis Roederer “Collection 244”, Brût Champagne, Frankrig | 170 | 950 |
HVIDVIN
Glas | Flaske | |
2024 Chardonnay, “Village” Kumeu River Auckland, New Zealand | 85 | 365 |
2023 Riesling Trocken, Emrich Schönleber Nahe, Tyskland | 100 | 550 |
2024 Sauvignon Blanc, Dog Point Marlborough, New Zealand | 125 | 675 |
2023 Riesling Kabinett, Brauneberger Juffer, Fritz Haag Mosel, Tyskland. | 140 | 725 |
2022 Chablis, Billaud-Simon Chablis, Bourgogne, Frankrig | 150 | 750 |
2022 Chardonnay “Avni”, Lingua Franca Oregon, USA | 160 | 850 |
ROSÉ
Glas | Flaske | |
2023 Minuty “Prestige” Côtes de Provence, Frankrig | 110 Magnum | 550 985 |
RED WINE
Glas | Flaske | |
2022 “The Clown”, Zinfandel Californien, USA | 95 | 385 |
2020 Cabernet Sauvignon, Raywood Central Coast, Californien, USA | 100 | 450 |
2019 Cabernet Sauvignon, Château La Tonnelle, Cru Bourgeois Haut-Médoc, Bordeaux, Frankrig | 110 Magnum | 500 950 |
2022 Valpolicella Ripasso, “Superiore”, Brigaldara Veneto, Italien | 120 Magnum | 550 1000 |
2020 Malbec, “1928”, Mendel, Luján de Cayo, Mendoza, Argentina | 125 | 575 |
2019 Viña Alberdi “Reserva”, La Rioja Alta Rioja, Spanien | 135 | 585 |
2020 Barolo, Le Radici Piemonte, Italien | 145 | 650 |
2023 Gevrey-Chambertin, Domaine Frédéric Esmonin Bourgogne, Frankrig | 185 | 925 |
1986 Cabernet Sauvignon, Robert Stemmler Winery Sonoma County, Californien, USA* | 1300 | |
2017 Yarra Yering “Dry No. 1”, Cabernet Sauvignon, Yarra Valley, Victoria, Australien | 1400 | |
2019 Silver Oak, Cabernet Sauvignon, Alexander Valley, Californien, USA | 1900 | |
2021 Château La Fleur-Pétrus, Pomerol, Bordeaux, Frankrig | 2600 |
GASTROSAFT
*et alkoholfrit alternativ til vin
Glas | Flaske | |
Rebæl 0.0% Stikkelsbær, hyldeblomst, grøn te og citronverbena | 95 | 365 |
Rebæl 0.0% Kirsebær, blommer, druer og røget eg | 110 | 365 |
BEERS
MASH Pilsner Let, frugtig og forfriskende, den koldeste øl i byen – 4.6% vol. | 75 | |
Blanche Let, forfriskende og frugtig hvedeøl med et strejf af citrus. Lav bitterhed og hvidgylden farve med fyldigt skum – 4.6% vol. | 75 | |
Too Old to Die Young – Great Grandpa IPA En frugtig, hazy og juicy øl med søde noter af mandarin, citrus og tropiske frugter, double dry-hopped for intens aroma med en cremet følelse i munden balanceret af en let bitterhed – 5.6% vol. | 75 | |
Anarkist Hazy IPA Uklar og ufiltreret IPA, brygget på hvede og havre. Citrus og tropiske frugtnoter, superfrisk og frugtig – 0.5%vol. | 72 | |
Royal 0,0% Lys, gylden, undergæret pilsner – smagen er frisk og let, præcis som en pilsner skal være – 0,0% vol. | 44 |
SOFT DRINKS & MINERALVAND
MASH Still Naturligt mineralvand uden brus fra Boring 7, Bornholm, 75 cl | 65 | |
MASH Sparkling Naturligt mineralvand med brus fra Boring 7, Bornholm, 75 cl | 65 | |
Rebæl lemonade – vælg mellem hyldeblomst, rabarber, fersken eller æble | 49 | |
Sodavand – vælg mellem Appelsin, Faxe Kondi, Pepsi, Pepsi Max eller Ginger Beer | 45 |
Har du allergi, bedes du informere din tjener, som vil fortælle dig om dine muligheder.
Vi kan desværre ikke garantere Halal
Download hovedmenukortet
Download dessertmenuen
Kældrene bugner af god vin!
Se de lokale vinlister her:
Baren har vi fyldt med lækre cocktails.
Se de lokale menuer her: