Gælder på
Bredgade | Penthouse | Frederiksberg | Rungsted Havn | Odense | Aarhus
Øvrige kort: MASH Hamborg | MASH Lufthavnen
Carpaccio
Gammel Knas, pinjekerner,
citronolie og cæsardressing
145
Shrimp “hotdog”
Brioche, avocadocreme,
jalapeñomayo, fajita og soya
160
Ceviche af helleflynder
Helleflynde, mynte, basilikum, lime, citron, agurk, grønne jalapeños og koriander
155
Wagyutoast
Konfiteret Wagyu, hvidløg,
timian, crouton, spejleæg og fedtegrever af Kobe
185
GASTRO UNIKA CAVIAR
Serveres med blinis, løg og creme fraiche
Royal Belgian
Caviar “Gold”
575 / 30 g
Caviar Elegance “Baerii”
1775 / 125 g
MASH Cæsarsalat
Romainesalat, cæsardressing
parmesan og sprøde croutoner
3 stegte, fritfangede argentinske rejer +70
115
MASH tatar
Piquillos, løg, purløg,
chiliolie og chips
165
Linguine med tigerrejer
Glace, chili, hvidløg og persille
165
Tuntatar
Avocado, agurk, chili og japansk dressing
165
ØSTERS
Gillardeau
Serveres med Mignonette sauce, Tabasco og citron
45 / stk
Gælder på
Bredgade | Penthouse | Frederiksberg | Rungsted Havn | Odense | Aarhus
Øvrige kort: MASH Hamborg | MASH Lufthavnen
DANSK
Himmerlandskød er noget ganske særligt!
Vi udvælger vores råvarer efter kvalitet – og ikke kvægrace. Kun den højeste kvalitet bliver udvalgt og forarbejdet – det sikrer vores gæster en sublim oplevelse hver gang!
Ribeye, dry-aged, ca. 300 g | 545 |
Vi tørmodner op til 90 dage, hvor kødets enzymer nedbrydes og er med til at give den helt unikke karakter! Særligt udvalgte højreb med høj fedtmarmorering sikrer MASH’s høje kvalitetskrav! |
AMERIKANSK
GREATER OMAHA, NEBRASKA
Oplev ægte amerikansk kvalitetskød fra hjertet af Nebraska!
Vi serverer mørt og saftigt oksekød fra Greater Omaha, hvor majsfodret Hereford og Angus opdrættes under ideelle forhold for at sikre den bedste smag og tekstur. Dette giver enestående marmorering og rig, fyldige smag, der gør hver bid til en oplevelse og noget af det fineste kød USA har at byde på!
New York Strip ca. 300 g | 435 |
Ribeye ca. 400 g | 575 |
Bone-in Ribeye ca. 600 g | 650 |
CANADISK
Wild Rose Beef, Southern Alberta.
AAA+ hormonfrit Anguskvæg opdrættet i uberørte bjergområder, hvor de græsser på præriernes naturlige græs. Herefter kommer kvæget på ca. 250 dages korn- og bygdiæt. Dette sikrer fremragende marmorering – intens smag og samtidig fantastisk mørhed!
Tomahawk 800-1300 g. Pris pr. 100 g | 115 |
JAPANESE WAGYU
WORLD’S BEST STEAK
Akune Gold
Kompromisløs kvalitet og den høje intramuskulære marmorering, som Black Wagyu-kvæg opnår, skyldes bl.a. kombinationen af proteinrigt græs og rishalm, ren luft og kildevand, som i høj grad bidrager til, at opdrættet kvæg fra Japans sydlige ø, Kyushu, er af ekstremt høj kvalitet. Kåret til verdens bedste steak ved World Steak Challenge 2022 – den højeste udmærkelse, der kan opnås!
Wagyu, A5 Striploin, ca. 200 g | 1525 |
URUGUAYSK
Særligt udvalgt kornfodret kvæg fra Uruguay.Striploin ca. 200 g | 295 |
Mørbrad ca. 200 g | 395 |
Mørbrad ca. 300 g | 575 |
Ribeye ca. 300 g | 375 |
MASH WORLD TOUR
★ 1985 ★
Pris for 2 personer.
Trancheres ved bordet.
- Kobe A4/A5 Prime Cut 100 g
- Dansk dry-aged Ribeye 200 g
- Amerikansk New York Strip 300 g
SPECIAL CUT
Vi jagter hele tiden unikke udskæringer og sætter en dyd i at kunne servere en unik steak – men i begrænset udvalg!
Forhør dig i restauranten, hvad der er dagens “Special Cut”!
LIDT EKSTRA TIL DIN STEAK?
Stegt foie gras 95
Revet Trøffel 75
ØVRIGE HOVEDRETTER
MASH Burger ca. 200 g | 225 |
med bacon, ost og chilifries | |
Big Tasty Burger ca. 200 g | 325 |
50% Kobe A4/A5 & 50% Dansk dry-aged, +30 måneders Comté, trøffel, pickles og trøffelfries med bearnaise | |
Hel Coquelet Poussin | 235 |
Mindre fransk, majsfodret kylling serveret med kryddersmør og grillet citron | |
Grillede lammekoteletter ca. 350 g | 375 |
med ristede cashewnødder, korianderskud, brunet smør, lime |
VEGETAR OG FISK
Torskeloin ca. 180 g | 325 |
Misosmør, forårsløg og citron | |
Grillet færøsk laksesteak ca. 200 g | 295 |
med salsa verde og grillet citron | |
Vegetar Burger | 175 |
med chili fries |
SIDES
Fries
| 55
Chili fries
| 55
Trøffel Mac and Cheese
| 79
Knuste kartofler med citron, bacon og karse
| 69
★Trøffelfries med trøffelmayo★
| 85
VEGETABLES
Cremet spinat
| 65
Stegte jalapeños Spicy
| 60
Grøn salat med rødbedevinaigrette og hvidløg
| 55
Blandet tomatsalat med basilikumspesto og stracciatella
| 65
Broccolini med brunet smør, wasabi, soya, yuzu og sesam
| 69
Ærter a la francaise – bacon, perleløg, romainesalat og citron
| 69
Majs vendt i tandoori, citron, hvidløg, Chu-Chum og forårsløg
| 69
SAUCES & DIP
Bearnaise
| 25
Pebersauce
| 25
Rødvinssauce
| 25
Hvidløgs- og timian-jus
| 25
MASH Signatur kryddersmør
| 15
Trøffelmayo
| 15
Chilimayo
| 15
Gælder på
Bredgade | Penthouse | Frederiksberg | Rungsted Havn | Odense | Aarhus
Øvrige kort: MASH Hamborg | MASH Lufthavnen
Chokoladesnickers
Crumble, vaniljeis og mørk chokoladecreme,
karamelsauce, chokoladeknas, peanuts og saltkaramelis
135
Crème fraîche panna cotta
Sæsonens bær vendt i egen sirup samt
serveret med sorbet
135
ICE CREAM
fra Kastbergs
Saltkaramel | Lakrids | Chokolade
Vanilje | Mangosorbet
Hindbærsorbet | Jordbærsorbet
Solbærsorbet
1 kugle / 55
2 kugler / 80
3 kugler / 90
4 kugler / 95
Comté
lagret i +30 måneder
Østfransk aromatisk fastost med nødder
145
Chokolade petit fours
4 stk / 85
AFTER DINNER COCKTAILS
Blueberry Fizz
Four Pillars Rare Dry, blåbærsirup, citron, Licor 43, æggehvide, soda og fløde
Vores twist på den klassiske Ramoz Gin Fizz! Dessert i et glas – mums!
(MASH, 2024)
145
Peach Cobbler
Chairman’s Reserve hvid rom, Creme de Peche, amaretto, lime, Orgeat og fløde
Søde ferskner med cremet, syrlig lime og duftende frangipane. Hvis dette ikke er himlen – så må det være tæt på!
(MASH, 2024)
145
Espresso Martini
Koskenkorva vodka, Borghetti Caffé likør og espresso
Vores version af denne klassiker er kraftig i kaffesmagen og perfekt til at afslutte en god middag!
(Fred’s Club, London, 1980’s)
160
Kentucky Coffee
Michter’s US*1 Small Batch Bourbon, Borghetti Caffé likør, espresso og vaniljecreme
En forrygende afslutning på måltidet. Et amerikansk spin på en gammel kending, hvor friskbrygget, varm espresso og sød bourbon mødes i rund harmoni – toppet med
vaniljecreme!
(MASH, 2013)
165
HOT DRINKS
Single/double
Espresso | 25 / 35
Macchiato | 30 / 40
Café Latte | 45 / 55
Cortado | 35 / 40
Cappuccino | 45 / 55
Pr. person
Stempelkaffe | 40
Te – Emeyu Organic | 40
Varm chokolade | 55
SWEET WINE
Glas/Flaske
Brachetto d’Acqui San Maurizio, Vallebelbo
Piemonte, Italy
90 / 520
2011 Moulin Touchais
Coteaux du Layon, Loire, Frankrig
120 / 850
Gastrosaft
Glas/Flaske
Rebæl 0,0%
Hindbær, rabarber, vanilje og skovmærke
65 / 365
DIGESTIFS
Michter’s US*1, Single Barrel, straight rye, Louisville, KY, USA | 110 |
Michter’s US*1, Small Batch, bourbon, Louisville, KY, USA | 110 |
Michter’s US*1, 10 års, Single Barrel, straight rye, Louisville, KY, USA | 315 |
Michter’s US*1, 10 års, Small Batch, bourbon, Louisville, KY, USA | 315 |
Parker’s Heritage, malt 8 års, Bardstown, KY, USA | 475 |
Parker’s Heritage, 10th Edition, 24 års, Straight Bourbon, Bardstown, KY, USA | 555 |
Pikesville 110 Proof Straight, rye, Bardstown, KY, USA | 140 |
Eagle Rare, 10 års, Old single barrel bourbon, KY, USA | 180 |
Sazerac, Straight Rye, KY, USA | 225 |
Westward Single Malt, Pinot Noir Cask, Oregon, USA | 115 |
Laird’s Old Brandy 7 1/2 års, apple brandy, New Jersey, USA | 115 |
Arette ”Artesanal”, Suave Anejo, tequila, Mexico | 185 |
Richland, ”Batch 53”, rom, Georgia, USA | 145 |
Chairman’s Reserve ”Limited Edition 1931”, rom, Piton Mountains, Saint Lucia | 195 |
A.E. Dor, XO, “Vieille Fine Champagne”, Cognac, Frankrig | 145 |
A.E. Dor, “Vieille Reserve No. 7“, Cognac, Frankrig | 235 |
Elio Altare, Nebbiolo, grappa di Barolo, Alba, Italien | 95 |
Matteo Correggia “Marun”, Nebbiolo, grappa di Barbera, Canala, Italien | 115 |
Gælder på
Bredgade | Penthouse | Frederiksberg | Rungsted Havn | Odense | Aarhus
Øvrige kort: MASH Hamborg | MASH Lufthavnen
MASH Margarita
Arette Tequila Blanco, hjemmelavet eukalyptussirup og rigeligt lime
En mere elegant Margarita med forfriskende eukalyptus (MASH, 2009)
145
★SPICY VERSION★
155
French Martini
Hindbærinfuseret Koskenkorva vodka, ananas cordial og Jean-Luc Pasquet hindbærlikør
Denne enkle, men elegante cocktail er sød og frugtig med en smag af friske hindbær og en finish af moden ananas – mums!
((New York, 1996)
145
Not a Mojito!
Michter’s US*1 Small Batch Rye, citron, mynte og Chartreuse Élixir Végétal
Vores twist på den klassiske Mint Julep i en frisk og sød version med elegante urtenoter! (MASH, 2024)
150
Rabarber Daiquiri
Chairman’s Reserve hvid rom, lime og rabarber cordial
Rabarber er den perfekte tilføjelse til den klassiske Daiquiri. Noter af sødme, citrus og en floral afrunding! (MASH, 2024)
145
Army and Navy
Four Pillars Chardonnay, Orgeat, appelsinbitter, Velvet Falernum og lime
Cremet mandel og lime balanceret med et strejf af “five spice” og fadlagrede enebærnoter i denne forfriskende version af en Daiquiri! ((David A. Embury, 1948))
150
Old Fashioned
Michter’s US*1 Small Batch Bourbon, fyldig ahornsirup samt to slags bitters
En dekadent old school cocktail, hvor bartenderen med ahornsirup og bitters fremhæver de unikke kvaliteter i den amerikanske bourbon. (MASH, 2016)
175
Watermelon Sugar Highball
Koskenkorva vodka, vandmelon, St. Germain, saltkaramel og lime
En longdrink, der passer til sæsonen! Vandmelon med et strejf af hyldeblomst fra Bourgogne og afsluttet med salte karamelnoter! (MASH, 2024)
155
CHAMPAGNE
Glas | Flaske | |
Louis Roederer “Collection 244”, Brût Champagne, Frankrig | 170 | 950 |
André Clouet, Brût Rosé Champagne, Frankrig | 875 |
WHITE WINE
Glas | Flaske | |
2023 Chardonnay, “Village” Kumeu River Auckland, New Zealand | 85 | 385 |
2023 Arneis, Matteo Correggia Roero, Piemonte, Italien | 90 | 450 |
2023 Pinot Grigio, Ermacora Friuli, Italien | 100 | 525 |
2023 Sancerre, Vignoble Dauny Loire, Frankrig | 130 | 650 |
2022 Riesling Kabinett, Brauneberger Juffer, Fritz Haag Mosel, Tyskland | 140 | 725 |
2021 Chardonnay, Calera Central Coast, Californien, USA | 150 | 775 |
ROSÉ
Glas | Flaske | |
2023 Minuty “Prestige” Côtes de Provence, Frankrig | 110 Magnum | 550 985 |
RED WINE
Glas | Flaske | |
2022 “The Clown”, Zinfandel Californien, USA | 90 | 385 |
2019 Côtes du Rhône, Domaine J. V. Fleury Rhône, Frankrig | 95 | 425 |
2022 Malbec, Lunta, Mendel, Luján de Cuyo, Mendoza, Argentina | 100 | 445 |
2019 Château La Tonnelle, Cabernet Sauvignon, Cru Bourgeois Haut-Médoc, Bordeaux, Frankrig | 115 | 500 |
2021 Valpolicella Ripasso, “Superiore”, Brigaldara Veneto, Italien | 120 Magnum | 575 1100 |
2021 Pinot Noir, Chanin Sta. Rita Hills, Californien, USA | 150 | 750 |
2021 “Geyserville” Zinfandel, Ridge Vineyards Alexander Valley, Californien, USA | 180 | 925 |
2019 Pintia, Tempos Vega Sicilia Castilla y Leon, Toro, Spanien* | 1250 | |
2018 Spottswoode, “Lyndenhurst”, Cabernet Sauvignon Napa Valley, Californien, USA* | 1350 | |
1986 Cabernet Sauvignon, Robert Stemmler Winery Sonoma County, Californien, USA* | 1450 |
GASTROSAFT
*et alkoholfrit alternativ til vin
Glas | Flaske | |
Rebæl 0.0% Stikkelsbær, hyldeblomst, grøn te og citronverbena | 95 | 365 |
Rebæl 0.0% Kirsebær, blommer, druer og røget eg | 110 | 365 |
BEERS
MASH Pilsner Let, frugtig og forfriskende, den koldeste øl i byen – 4.8% vol. | 70 | |
MASH Classic Mørk og lækker med medium krop og noter af karamel – 4.8% vol. | 75 | |
Lagunitas IPA En velafrundet, let gylden IPA med strejf af blomster, karamel, humle og malt – 6,2% vol. | 75 | |
Anarkist Hazy IPA Uklar og ufiltreret IPA, brygget på hvede og havre. Citrus og tropiske frugtnoter, superfrisk og frugtig – 0.5%vol. | 72 | |
Royal 0,0% Lys, gylden, undergæret pilsner – smagen er frisk og let, præcis som en pilsner skal være – 0,0% vol. | 44 |
SOFT DRINKS & MINERALVAND
MASH Still Naturligt mineralvand uden brus fra Boring 7, Bornholm, 75 cl | 65 | |
MASH Sparkling Naturligt mineralvand med brus fra Boring 7, Bornholm, 75 cl | 65 | |
Rebæl lemonade – vælg mellem hyldeblomst, rabarber, citron eller æble | 49 | |
Sodavand – vælg mellem Appelsin, Faxe Kondi, Pepsi eller Pepsi Max | 45 | |
Ginger – vælg mellem Ginger Beer eller Ginger Ale | 39 |
Har du allergi, bedes du informere din tjener, som vil fortælle dig om dine muligheder.
Vi kan desværre ikke garantere Halal
Download hovedmenukortet
Download dessertmenuen
Download børnemenuen
Kældrene bugner af god vin!
Se de lokale vinlister her:
Baren har vi fyldt med lækre cocktails.
Se de lokale menuer her: