MASH Odense

Vestergade 11, 5000 Odense

KØKKENETS ÅBNINGSTIDER

Mandag17.30-21.00 
Tirsdag17.30-21.00 
Onsdag17.30-21.00 
Torsdag17.30-21.00 
Fredag17.30-23.00 
Lørdag17.30-23.00 
Søndag17.30-21.00 

 

Urbane fornemmelser i H.C Andersens Odense

I den eventyrlige gamle bymidte ligger MASH Odense i den gamle bryggergård. Du er omgivet af detail, bryggeri og hoteller, som er med til at skabe en livlig New Yorker-vibe i de historiske bygninger i Flakhaven.

I den rummelige og atmosfæriske vinkælder har vi indrettet et intimt og eksklusivt Private Dining lokale.

 

MASH ODENSE I BILLEDER

Group dining

Vi har gjort os umage med at skabe stemningsfulde restauranter, der danner den perfekte ramme for ethvert arrangement. Vores dygtige tjenere og kokke vil tage godt imod jer, og sørge for at I får en hyggelig aften, hvad end I skal holde fødselsdag eller firmaarrangement. Vi har både private dining lokaler, samt mulighed for større selskaber på op til 100 personer. Vores selskabsmenu byder på et udvalg af vores udsøgte steaks, sides, forretter og desserter, som I kan vælge imellem. Sammen planlægger vi din aften på forhånd, så du kan fokusere på dine gæster og læne dig tilbage i de bløde møbler.

MASH Odense

I 2016 indtog vi idylliske Fyn med vores populære steakhouse, da vi åbnede vores niende restaurant i Odense. Her byder vi på et overdådigt udvalg af kvalitetskød fra forskellige oprindelseslande og fantastiske udskæringer. I vores nyrenoverede lokaler i Bryggergården er vi klar til at forkæle dig alle ugens dage med en skøn middag i hyggelige omgivelser.  

Vores restaurant i Odense har plads til 110 spisende gæster, som alle kan nyde det bedste fra både vores menu, vinliste og bar. På menuen finder du både forretter og hovedretter, hvor du blandt andet kan vælge mellem mere end 10 udskæringer, samt desserter. I baren finder du over 100 slags amerikanske whiskey, og vores vinkort er udførligt og ambitiøst. Vi henter vinene i vores egen vinkælder i underetagen.

I underetagen af vores restaurant Odense er der også dækket op til Private Dining i hyggelige omgivelser. Udsigten til den atmosfæriske vinkælder vil pynte enhver middagsoplevelse og gøre besøget til noget helt særligt og eksklusivt.

MASH steak restaurant Odense

Restauranten er placeret i Odenses historiske centrum i den gamle bryggergård, som vi har ny-renoveret så indretningen afspejler den restaurant, vi alle elsker og kender. Her står vi klar til at forkæle dig alle ugens dage – til hverdag og til livets store og små fester.

Vi har længe været blandt københavnernes og århusianernes foretrukne steakhouse, og derfor var det oplagt at åbne vores niende restaurant i Odense. Missionen var klar fra start, vi ville give Odense og resten af Fyn et nyt og fantastisk spisested centreret omkring den gode smag og det bedste kød.

Det bedste kød på Fyn

I vores restaurant i Odense er menukortet bygget op omkring kødet. Bøfferne er skåret fra nogle af verdens bedste kvæg, og som de eneste i Danmark har vi licens til at sælge ægte Kobe XO A5 kvalitet.

Til det velsmagende kød kan du vælge en række tilbehør, der fremhæver bøffen på forskellig vis. Fra trøffelfritter til makaroni med ost samt smagfulde sauces såsom den klassiske luftige bearnaise eller en kraftfuld rødvinssauce.

Stjernen på tallerken er naturligvis bøffen. Kendetegnet ved en smuk marmorering og altid mør og saftig. Hertil tilbyder vi et omfattende vinkort, der kan gøre enhver vinelsker blød om hjertet. Nyd et glas til maden eller start aftenen i baren i restauranten i Odense.

Vores steakhouse er for den ægte kød-elsker, der ikke går ned på kvaliteten, og som ved at intet slår en god bøf. MASH er og bliver i førerfeltet, når det gælder kød, og det er vi stolte af.

En restaurant, hvor det rustikke møder velsmag

Uanset hvilket af spisestederne du besøger, kan du forvente den samme gode smag, møre bøffer og ekstraordinær betjening. MASH er nemlig ikke bare en restaurant – det er en livstil. Vi værner om ånden og ved, hvor vigtigt det er at møde det velkendte uanset hvor i landet – ja, verdenen – du besøger os.

Er det første gang du besøger vores restaurant i Odense hjælper vores dygtige tjenere naturligvis med at guide dig gennem de forskellige udskæringer, som du finder på kortet. Du finder vores restauranter i og omkring København, i Århus og Odense samt vores tyske lokationer i Hamburg og Düsseldorf.