MASH Penthouse

Arni Magnussons Gade 4, 12 sal
1577 København V

KØKKENETS ÅBNINGSTIDER

Mandag17.30 – 22.00 
Tirsdag17.30 – 22.00 
Onsdag17.30 – 22.00 
Torsdag17.30 – 22.00 
Fredag17.00 – 23.00 
Lørdag17.00 – 23.00 
Søndag17.30 – 22.00 


Se sæsonens særlige åbningstider

New Yorker vibe med Københavns smukkeste udsigt

På 12. etage i Tivoli Hotellet har MASH Penthouse indtaget toppen af København. Den betagende udsigt over byens tage gør MASH Penthouse til det oplagte sted, at invitere på date eller business dinner.

Vinsamlingen i to etager, den hyggelige bar-lounge og ikke mindst den store tagterrasse giver stedet sin New Yorker-stemning og imponerer ved hvert besøg.

MASH PENTHOUSE I BILLEDER

Group dining

Vi har gjort os umage med at skabe stemningsfulde restauranter, der danner den perfekte ramme for ethvert arrangement. Vores dygtige tjenere og kokke vil tage godt imod jer, og sørge for at I får en hyggelig aften, hvad end I skal holde fødselsdag eller firmaarrangement. Vi har både private dining lokaler, samt mulighed for større selskaber på op til 230 personer. Vores selskabsmenu byder på et udvalg af vores udsøgte steaks, sides, forretter og desserter, som I kan vælge imellem. Sammen planlægger vi din aften på forhånd, så du kan fokusere på dine gæster og læne dig tilbage i de bløde møbler.

Restaurant MASH Penthouse på Vesterbro

I efteråret 2015 åbnede MASH en restaurant på 12. etage af Tivoli Hotel. MASH Penthouse ligger i tivoli tårnet på grænsen mellem Vesterbro og Indre København, og tilbyder en helt unik og eksklusiv udsigt over Københavns tage.

MASH Penthouse tilbyder naturligvis steaks af højeste kvalitet og trækker på et omfattende vinkort – helt ligesom vi er kendt for med vores andre restauranter, bare i lidt højere luftlag.
I samme bygning som MASH Penthouse findes et parkeringshus, se mere på Tivoli Hotels hjemmeside.

Lidt historie om vores restaurant på Vesterbro

MASH har siden 2009 haft stor succes med vores højkvalitets steakhouse koncept og har derfor åbnet, en lang række restauranter i byer som København, Aarhus, Düsseldorf, Hamburg og flere er på vej. Dette betyder, at du aldrig er langt væk fra kvalitet og luksus.

På MASH er kvalitet altid i fokus. Vi har importeret luksus kød fra alle grene af verden, lige fra Japan til Uruguay. På vores restaurant på Vesterbro, MASH Penthouse, har du også mulighed for at nyde udsigten over hele København fra toppen af Tivoli hotellet. MASH Penthouse er det perfekte sted at spise en lækker middag med din partner og nyde drinks i højderne.

Selvom højderne er nye på MASH Penthouse på Vesterbro, er vi ikke gået på kompromis. Vores ekstensive vinkort og luksuriøse kød er præcis som på vores andre restauranter. Det betyder selvfølgelig også, at der er mulighed for at benytte sig af vores bar før og efter middag. Så om du er til noget champagne i en bestemt anledning eller gode cocktails, så skal vi nok tage godt hånd om dig.

En restaurant på Vesterbro med kød i verdensklasse

Hos MASH har vi samlet nogle af verdens bedste steaks fra hele verden. Nyd dry-aged dansk steak, japansk Wagyu, amerikansk eller uruguayansk. Vi er stolte over at præsentere det bedste kød fra forskellige lande. Vi har også forberedt et stort udvalg af sides, grøntsager og saucer til at gøre din madoplevelse komplet.

Kvalitet som passer sammen

Vores filosofi er, at dit restaurantbesøg på Vesterbro skal være en oplevelse. Vi har derfor parret vores højkvalitets kød med vin af samme kvalitet. Vores vine er håndplukket fra de bedste vingårde, som passer perfekt til den steak, du skal have. Vores vine er derfor lige så velrejst som vores kød. Vi tilbyder vine fra områder som Mosel i Tyskland til Delhommeau i Frankrig til Mendoza i Argentina. Dit besøg på MASH er dermed ikke bare lækker mad og god vin, men samspillet mellem de to.