MASH Bredgade ​

Bredgade 20 – 1260 Copenhagen K

KØKKENETS ÅBNINGSTIDER

Mandag12.00 – 15.0017.30 – 22.00
Tirsdag12.00 – 15.0017.30 – 22.00
Onsdag12.00 – 15.0017.30 – 22.00
Torsdag12.00 – 15.0017.30 – 23.00
Fredag12.00 – 15.0017.30 – 23.00
Lørdag 17.30 – 23.00
Søndag 17.30 – 22.00

 

Se sæsonens særlige åbningstider

Pulserende atmosfære med højt til loftet

I Københavns pulserende bymidte ligger MASH Bredgade. Her kan du nyde en steak til frokost eller middag i omgivelser med højt til loftet – blot få hundrede meter fra Kongens Nytorv og Nyhavn.

Skal I videre i byen er de runde sofaer i baren det oplagte sted at nyde en cocktail eller et glas vin. I vinkælderen finder du, foruden de mange gode vine, et unikt Private Dining lokale.

MASH BREDGRADE I BILLEDER

Group dining

Vi har gjort os umage med at skabe stemningsfulde restauranter, der danner den perfekte ramme for ethvert arrangement. Vores dygtige tjenere og kokke vil tage godt imod jer, og sørge for at I får en hyggelig aften, hvad end I skal holde fødselsdag eller firmaarrangement. Vi har både private dining lokaler, samt mulighed for større selskaber på op til 230 personer. Vores selskabsmenu byder på et udvalg af vores udsøgte steaks, sides, forretter og desserter, som I kan vælge imellem. Sammen planlægger vi din aften på forhånd, så du kan fokusere på dine gæster og læne dig tilbage i de bløde møbler.

Restaurant MASH Bredgade - tæt på Kongens Nytorv

I Københavns pulserende bymidte, nær Kongens Nytorv, ligger vores restaurant MASH Bredgade. Det var på Bredgade at gæsterne for første gang kunne opleve konceptet, da vi slog dørene op i 2009. Nyd din frokost, cocktail eller middagen her, mens du får et velfortjent break i hyggelige og indbydende omgivelser.

Den centrale placering og atmosfæren i baren gør samtidig vores Bredgade restaurant ved Kongens Nytorv til et oplagt sted at komme forbi til en cocktail eller en iskold fadøl efter arbejde, eller inden en aften i byen.

Steak restaurant tæt på Kongens Nytorv

Vi har indrettet restauranten i samme velkendte look. Med røde lædermøbler og mørkt træ, der skaber en eksklusiv stemning, og gør restauranten til det oplagte sted at starte en festlig aften.

Den historiske bymidte ved Kongens Nytorv byder på mange spændende oplevelser. Tag i det kongelige teater, som du finder få 100 meter fra restauranten, eller slå et smut forbi Amalienborg og se den smukke slotsplads og udsigten til Københavns Opera inden middagen. Har du brug for at strække benene efter middagen, kan du gå en langs Nyhavn, der året rundt emmer af liv.

En eksklusiv restaurant på Kongens Nytorv med bøffer og bar

Menuen er den samme, som du måske kender fra vores andre restauranter. Her er det gode kød i centrum, og vi garanterer en madoplevelse lidt udover det sædvanlige. Vores dygtige tjenere står klar til guide dig gennem udskæringer og meget mere. Som de eneste i Danmark har vi licens til at sælge det eksklusive Kobe kød, der med sin uovertrufne fedtmarmorering og mørhed er det ypperste inden for kød.

Foretrækker du den mere traditionelle amerikanske New York striploin, eller måske en dansk dry-aged ribeye, finder du naturligvis også disse på menukortet. Uanset hvilken udskæring du vælger, er en ting sikkert: vi steger altid kødet til perfektion, så det beholder sin saft og mørhed. Til din bøf kan du vælge fra vores udsøgte udvalg af sides og sauces, der alle akkompagnerer kødet på bedste vis.

Hos os på Kongens Nytorv hører der et godt glas vin til den gode bøf. Derfor finder du også et velassorteret vinkort med vine fra store dele af verdenen. Slut middagen af med en af vores velsmagende desserter, eller snup en cocktail i baren i vores restaurant ved Kongens Nytorv.

Besøg en af vores restauranter i og omkring København, eller kig forbi Århus og Odense, hvor du også finder os. Udover vores danske restauranter har vi også steder i Hamburg og Düsseldorf.