MASH Aarhus

Banegaardspladsen 12, 8000 Aarhus

KØKKENETS ÅBNINGSTIDER

Mandag17.30 – 22.00 
Tirsdag17.30 – 22.00 
Onsdag17.30 – 22.00 
Torsdag17.30 – 22.00 
Fredag17.00 – 23.00 
Lørdag17.00 – 23.00 
Søndag17.30 – 21.00 

 

Se sæsonens særlige åbningstider

Storby stemning i livlige Aarhus

MASH Aarhus ligger i centrum af den pulserende jyske hovedstad, i det gamle Hotel Ritz’ imponerende og højloftede lokaler.

Den klassiske hotel-seating giver restauranten sin hyggelige og hjemlige stemning, blot et stenkast fra Aarhus banegård. I vinkælderen under hotellet har vi indrettet et unikt og eksklusivt Private Dining Room.

Inden du besøger MASH Aarhus

Af sikkerhedsmæssige årsager gælder følgende på MASH Aarhus:

  • Ingen hætter oppe
  • Jakken hænges i garderoben eller på stolen

MASH AARHUS I BILLEDER

Group dining

Vi har gjort os umage med at skabe stemningsfulde restauranter, der danner den perfekte ramme for ethvert arrangement. Vores dygtige tjenere og kokke vil tage godt imod jer, og sørge for at I får en hyggelig aften, hvad end I skal holde fødselsdag eller firmaarrangement. Vi har både private dining lokaler, samt mulighed for større selskaber på op til 100 personer. Vores selskabsmenu byder på et udvalg af vores udsøgte steak, sides, forretter og desserter, som I kan vælge imellem. Sammen planlægger vi din aften på forhånd, så du kan fokusere på dine gæster og læne dig tilbage i de bløde møbler.

Restaurant MASH Aarhus

MASH Aarhus har hjemme lige rundt om hjørnet fra Banegårdspladsen i smilets by. MASH er det oplagte sted for dig, der gerne vil nyde en perfekt tilberedt steak, en cocktail med sjæl eller et særligt glas vin i smukt designede, men samtidig rigtig hyggelige omgivelser.

MASH-steak restaurant Aarhus er vores eneste steakhouse i Jylland ud af i de i alt 10 restauranter, der er beliggende i Danmark og Tyskland. Menuen byder på et stort udvalg af kød i høj kvalitet, suppleret af et ambitiøst vinkort. I baren kan du bestille forskellige cocktails, som både kan nydes inden og efter en velsmagende madoplevelse.

 

Steak restaurant Aarhus

Restauranten er beliggende i stueetagen på det berømte Hotel Ritz. Her danner lokalerne de perfekte rammer for en hyggelig aften, hvor man kan nyde en velsmagende bøf.

Her er både plads til hotellets og udefrakommende gæster, der ønsker at et nyde en overdådig og velsmagende middag. Vores restaurant i Aarhus tilbyder et bredt udvalg af både forretter og hovedretter. Du kan vælge mellem mere end 10 forskellige udskæringer, og afslutte middagen med en udsøgt dessert. Vinkortet er ambitiøst og nøje sat sammen med menukortet, så kombinationen af disse, går op i en højere enhed.

De bedste bøffer i Aarhus

Hos vores restaurant i Aarhus er kødet i fokus. Derfor udvælger vi udelukkende udskæringer fra de bedste kvæg, så vi sikrer en høj kvalitet. Til at supplere den velsmagende bøf kan du vælge mellem flere slags tilbehør, der på forskellig vis fremhæver smagene i kødet. Vælg mellem veltilberedt garniture som tomat salat eller den traditionelle makaroni og ost. Derudover finder du naturligvis et udvalg af smagfulde saucer, som den pikante pebersauce eller MASH Signatur Kryddersmør.

Det bedste vi ved er en perfekt tilberedt bøf, hvor kødet er saftigt. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og vi er stolte af at være et af de førende i Danmark.

En restaurant for kødelskeren

Kødet er i centrum på tallerkenen, derfor har vi i vores restaurant i Aarhus sørget for et bredt udvalg, som løbende bliver skiftet ud, så gæster har mulighed for at prøve noget nyt, hvis de ligger vejen forbi. Vores restaurant i Aarhus er et steakhouse, der forkæler kødelskeren. Vores udvalg består af udskæringer fra flere forskellige lande som New Zealand og Australien. Dertil er vi den eneste restaurant i Danmark, der har licens til at sælge japansk Kobe kød på menukortet.

Til det bedste kød hører de bedste vine. Derfor tilbyder vi i vores restaurant i Aarhus et udførligt vinkort, der matcher standarden for kødet, så madoplevelsen fuldendes i kombinationen med disse.

Restaurant i hjertet af Aarhus

Som nævnt, finder du vores restaurant Aarhus hos det berømte Hotel Ritz, der ligger lige midt i byen, med få minutters gang fra Banegårdspladsen, og tæt på strøget i Aarhus. Her finder du 150 butikker på den 850 m. lange gågade.

Lige overfor vores restaurant i Aarhus ligger Rådhusparken, hvor mange ofte går ture. Her kan man blandt andet opleve flere skulpturer og en række gravstene man har bevaret efter Aarhus Søndre Kirkegård, som oprindeligt lå placeret, hvor parken ligger i dag.

Længere nede af gaden finder man det ikoniske rådhustårn, der er tegnet af arkitekterne Arne Jacobsen og Erik Møller. Med placering midt i byen og tæt på hovedbanegården, er det let at komme til og fra den gode perle.