Nu hvor sommeren er over os, er vi klar til at præsentere sommermenuen på MASH.
Fra onsdag den 12. juni kan du nyde et udvalg af forfriskende og lækre retter, der er skabt for at fejre sæsonens råvarer.
Blandt de nye forretter kan du for eksempel nyde vores sprøde cæsarsalat og ceviche af helleflynder. Forretterne er designet til at pirre dine smagsløg og sætte scenen for et uforglemmeligt måltid.
For at ledsage vores saftige steaks og andre hovedretter har vi introduceret en række nye sæsonbetonede sides, der viser det bedste af sommerens råvarer.
Intet måltid er komplet uden en sød afslutning, og vores nye dessert vil helt sikkert få dig til at længes efter mere; Creme Fraiche Panna Cotta med Bær. Vi har selvfølgelig også nye cocktails og vine på kortet, der passer perfekt til en sommermiddag.
Kom forbi fra onsdag den 12. juni og smag de nye retter!
Bestil dit bord i dag på MASH: