Restaurant MASH København

Det populære steakhouse MASH har restauranter flere steder i København. Og det betyder, at der ofte ikke er langt til den nærmeste restaurant, når du befinder dig i København.

Ligesom vores andre restauranter, er denne i København kendetegnet af udskæringer af højeste kvalitet og et ambitiøst vinkort, der er nøje sammensat efter menukortet. Start din aften på en af vores restauranter i København, hvor der i barene bliver serveret diverse cocktails, som du både kan nyde inden og efter middagen. Du kan blandt andet prøve klassikeren Old Fashioned, vi har givet et lille touch og mixet med Jefferson’s Reserve “MASH Edition” Bourbon.

Velsmagende steaks på menuen på vores restaurant i København

På en af vores restauranter København er der et bredt udvalg af kød fra forskellige lande på menukortet. Du kan blandt andet smage en amerikansk ribeye eller en striploin steak fra enten Uruguay eller New Zealand.

Vi går op i at kødet er af høj kvalitet, og vi garanterer at det er stegt til perfektion, så den gode smag er sikret. Vil du prøve en madoplevelse udover det sædvanlige, så kan du prøve noget af det mest eksklusive kød. Vi har som den eneste restaurant i Danmark licens til at servere det japanske Kobe kød.

Start en god aften på restaurant i København

På en af vores restauranter i København er vi klar til at byde dig velkommen. Vores dygtige tjenere vil sørge for, at du finder dig godt tilrette, og guider dig både gennem menu- og vinkort. Nyd en aften i rustikke og hyggelige omgivelser, med velsmagende mad. 

Til kødet tilbyder menukortet forskellige sides og grøntsager, som fremhæver kødets mange gode smag. Prøv blandt andet Chili fries eller vores MASH potatoes med løg og bacon, sammen med en blandet tomatsalat med feta og oliven. Fuldend tallerken med en god sauce, der bidrager med en kraftig smag til det møre kød og de sprøde kartofler. 

Er der stadig plads, så har vi også noget til den søde tand. Vores dessertkort har alt, hvad hjertet begærer. Du kan vælge mellem flere forskellig slags is, cheesecake eller petit fours. Er du mere til ost, så serverer vi også en comté med nødder.

Samme gode kvalitet og samme høje standard

Ligegyldigt hvilken restaurant du besøger, vil du opleve den samme høje standard for både kød og ekstraordinær betjening. Vores steakhouse er mere end bare en restaurant i København, derfor gør vi meget ud af at værne om ånden. Det er vigtigt for os, at vores gæster får den bedste oplevelse, hver gang de kommer og besøger os.

Hold din næste fest på MASH restaurant København

Står du og mangler lokalerne til din næste fest, så hold den i en af vores restaurant København. Vi har flere selskabslokaler i og omkring København, der står klar til at danne rammer for din næste store begivenhed.

Vi tager os af alt, uden du skal røre en finger. Lige fra planlægningen af begivenheden, til servering på selve dagen, så du kan slappe af og nyde din fest i selskab med dine gæster. Så forkæl dine gæster med dejlig, velsmagende mad i stilfulde omgivelser.