I efterårsferien kan du traditionen tro udforske den danske gastronomi med DinnerDays, og MASH er ingen undtagelse.
Når gourmetfestivalen DinnerDays løber af stablen den 14.-23. oktober, kan du nyde en skøn 3-retters middag på fire af MASH’s restauranter til kun 440 kr. (ekskl. gebyr) pr. gæst. Menuen er specielt sammensat til anledningen, og her kan du nyde nogle af vores herlige MASH-klassikere.
DinnerDays-menuen byder på:
Forret
Råmarinerede kammuslinger med blodappelsin, macadamianødder, granatæblekerner og røde jalapeños
Hovedret
Græsfodret New Zealandsk striploin, 200 gram
Frit valg mellem én side eller én vegetable samt én valgfri sauce
Dessert
MASH Cheesecake med råmarinerede bær og hindbærsorbet
Er du ikke til kød?
Så frygt ej! Vi har naturligvis også sammensat en lækker pescetarmenu, som kan tilvælges på alle fire restauranter. Du skal blot notere det i kommentarfeltet, når du booker. Menuen består af:
Forret
Carpaccio af kammusling med avocado, tuille og sprød frissésalat
Hovedret
Gulfinnet tunsteak, ca. 175 gram
Frit valg mellem én side eller én vegetable samt én valgfri sauce
Dessert
MASH Cheesecake med råmarinerede bær og hindbærsorbet
Den rette vinmenu
Til en god middag hører naturligvis den rette vin! Vores dygtige Sommelier har udvalgt 2 udsøgte vine, som matcher DinnerDays-menuen og kan tilkøbes ved siden af. Prisen er 285 kr. pr. gæst inkl. valgfri kaffe eller the.
2021 Riesling Kabinett “Juffer”, Fritz Haag, Mosel, Tyskland
2017 Marqués de Murrieta “Reserva”, Rioja, Spanien
Øvrige tilvalg til din middag
Du kan naturligvis også tilkøbe foie gras, champagne eller cocktails samt flere sides, vegetables eller sauces og alle de andre herligheder, du kender fra MASH.
Du kan booke MASH’s DinnerDays-menu i alle landets dele, da vi både serverer den hos MASH Aarhus, MASH Odense, MASH Bredgade og MASH Frederiksberg.
Billetter til DinnerDays på MASH skal købes og betales online. Book din menu her:
Vi glæder os til at se dig!