Efterårets menu er her!

– sæsonens bedste råvarer på tallerkenen.

Vi er begejstrede for at introducere vores nye efterårsmenu, fyldt med en masse spændende retter, udsøgte vine og lækre cocktails.

For eksempel har vi tilføjet en italiensk inspireret tagliatelle med svampe, en cremet hummerrisotto, og et par nye sides med alt det bedste fra sæsonen.

Dette er blot en lille smagsprøve på de kulinariske herligheder, du kan forvente fra MASH’s helt nye menu.

Efteråret er over os, og de nye retter afspejler denne sæson med en række skønne, nye smagsoplevelser. Vi udnytter sæsonens råvarer til at skabe retter fyldt med smag og farve, der vil appellere til dine smagsløg. Vores nye dessertkort er fyldt med delikate godbidder til din søde tand; kan vi fx friste med chokoladesnickers eller en Sticky Caramel Sponge Cake?

Vi holder som altid fast i nogle af vores klassiske MASH-favoritter på menuen, så er du forelsket i linguini med tigerrejer eller den populære MASH tartar, så venter de fortsat på dig.

Selvfølgelig må vi ikke glemme de perfekte drikkevarer til at fuldende en middag. Vores vinudvalg er omhyggeligt plukket til at matche sæsonens retter, og vores friske cocktails er absolut værd at prøve.

Lad dig friste og udforsk vores nye menu her.

Vi ser frem til at servere de nye retter for dig og til at byde dig velkommen i vores hyggelige omgivelser!

Reserver dit bord på MASH i dag.

Flere nyheder som denne?