Forårets menuskifte er på vej 

Foråret er på vej, og med det følger en ny menu på MASH med skønne retter og sæsonens bedste råvarer, når menuen skifter onsdag den 22. februar. 

Tre-fire gange om året skifter vi menuen på MASH. Det sker i sammenhæng med årstidernes skiften, så vi sikrer, at menuen altid følger sæsonens råvarer. Denne gang er der forårsfriske retter på vej, og vil du være én af de første til at smage dem, skal du booke bord den 22. februar, hvor menuen skifter på alle danske MASH-restauranter.

Book bord for at være blandt de første. 

Vi løfter ikke sløret for de konkrete retter endnu, men vi røber gerne for dig, at vores kokke som altid har udviklet nogle utroligt velsmagende retter – blandt andet en nyfortolkning af en gammel klassiker.

Med de nye retter følger naturligvis også nye vine og cocktails. Vi har udvalgt skønne vine på både glas og flaske, som komplementerer alle retterne særdeles perfekt. Glæd dig også til at dykke ned i cocktailkortets mange herlige valgmuligheder, som både byder på velkendte klassikere, MASH Signatur samt helt nye cocktails. Uanset om du er til sødt, bittert, forfriskende, krydret eller noget helt femte, er der noget for enhver smag. 

Et nyt koncept på menukortet 

Ved sidste menuskifte præsenterede vi et nyt tiltag på menukortet i form af “Special Cut”. På MASH er vi altid på jagt efter unikke udskæringer fra hele verdenen, og på denne måde kan vi hele tiden tilbyde dig en ny, unik steak, som normalt ikke findes på menukortet. 

I har taget så godt imod Special Cut, at dette menuskifte byder på endnu et koncept. Vi glæder os til at introducere dig for “Seasonal Starter”, hvor du kan se frem til at nyde delikate forretter, som laves med respekt for de råvarer, der er i sæson netop nu. 

Vi glæder os til at præsentere dig for det nye menukort og give dig endnu flere smagsoplevelser på MASH! 

Book bord her. 

Flere nyheder som denne?