Endelig kan vi byde velkommen til forårsmånederne, og det betyder også, at vores menu er skiftet. Dyk ned i de nye retter her, som du netop nu kan nyde på MASH.
Cirka tre gange årligt skifter menuen på MASH, og det sker altid i forbindelse med et årsskifte. Hver årstid har nemlig hver sine kvaliteter og skønne råvarer, som vi sætter en dyd i at præge vores menukort med. Derved kan du altid nyde retter hos os, som passer til årstiden, og som er lavet med respekt på de råvarer, der er i sæson.
Kalenderen skriver nu marts, og dermed kan vi hos MASH både byde foråret samt forårsmenuen velkommen. Nogle af jeres favoritter har naturligvis fået lov at blive på menukortet, mens andre er blevet udskiftet med nye herligheder.
Forårsfriske forretter
Glæd dig til at smage vores tre nye forretter, som først og fremmest byder på stegte kammuslinger med peberrodsmayo, karseurter og citron. En skøn smagsoplevelse, der kombinerer det bløde og sprøde element samt sødt, surt og et strejf af det stærke. Vores klassiske carpaccio har gennemgået en forvandling og fås nu i en ny udgave med Gammel Knas, citron- og purløgsolie samt cæsardressing. Denne variant har masser af smag og en skøn cremethed, som lige giver et ekstra pift til den klassiske udgave.
Du kender helt sikkert klassikeren Cacio e Pepe fra pastaens hjemland, Italien. Denne delikate pastaret kan du nu smage i vores egen MASH-fortolkning med hjemmelavet tortellini, pecorino, knust sort peber og masser af parmesan. Og er du vild med Rossini caviar, kan du nu nyde hele 1575 gram Black Label-caviar serveret med blinis, løg og creme fraiche.
Sidst, men ikke mindst har vi tilføjet et nyt koncept på menukortet: Seasonal starter. Vi bestræber os altid på at servere de lækreste råvarer for dig, og foråret byder i særdeleshed på mange sæsonprægede smagsoplevelser, der er oplagte at servere som delikate forretter. Forhør dig i restauranten, når du besøger MASH, hvad der er dagens Seasonal starter.
Noget til tørsten og den søde tand
Prikken over i’et på en middag er naturligvis en dessert til den søde tand. Glæd dig bl.a. til at smage en karameltærte med saltkaramel, bagt hvid chokolade, blå kornblomst samt espresso-/honningis fra Kastbergs Gourmetis. Du kan også afslutte middagen med Tipsy pineapple serveret med karamelliserede ananas, crumble og æblesorbet – naturligvis også fra Kastbergs.
Cocktailkortet er fyldt op med nye navne, som er klar til at slukke cocktailtørsten og forkæle dine smagsløg. Tag f.eks. et smut til Oaxaca i Mexico med Mexican Medicine, nyd smagen af kærlighed med Love Potion lavet på kærlighedsfrugten litchi eller få opfyldt dagens grønne behov med Basil B*tch.
Husk, at du altid kan dykke ned i restauranternes cocktailkort her.
Book bord her og nyd foråret på MASH. Vi glæder os til at byde dig velkommen!