Fornem nominering til MASH’s søster-restaurant 

MASH’s søsterrestaurant, Levi, er blevet nomineret til Byens Bedste Restaurant 2022. Niveauet er tårnhøjt, og konkurrenterne er ikke hvem som helst. 

Måske har du hørt om Restaurant Levi? Navnet rimer godt nok ikke på MASH, men faktisk er Levi vores søsterrestaurant! 

I foråret åbnede restauranten i hjertet af København, hvor det japansk-italienske fusionskøkken byder på udsøgte smagsoplevelser og nøje udvalgte vine. Prikken over i’et er Levis atmosfære, som forener det gamle Italien og det japanske raffinement i en moderne storby.

Levi har siden sin start udmærket sig så godt, at restauranten nu er nomineret til Byens Bedste Restaurant 2022 af Berlingske! Det er vi naturligvis meget stolte af. 

Et felt så stærkt som Carolina Reaper-chilien 

Ikke nok med at vi er utroligt stolte af vores søsterrestaurants nominering, er vi også beærede over at være blandt så stærkt et felt.

Levi har nemlig fået flot selskab, hvor de nominerede restauranter i kategorien blandt andet tæller Geranium og Noma. Begge er Michelin-restauranter, og Geranium er i øvrigt netop blevet kåret som verdens bedste restaurant. 

Tillykke til alle de nominerede og en stor tak til Berlingske for nomineringen! Den er vi stolte af, og vi er glade for at bidrage til det høje gastronomiske niveau i Danmark! 

Se alle de nominerede og giv din stemme her. Vi håber meget, at du vil støtte vores dygtige søsterrestaurant!  

Flere nyheder som denne?