Lyse aftener på MASH

Kold hvidvin i glasset, sprøde forårsretter og masser af steaks i solen – kom forbi din nærmeste MASH i sommermånederne – terrasserne er åbne!

Snart er sommeren over os og med den kommer forfriskende sommerdrinks og hygge i vores røde sofaer!

I sommermånederne kan du nyde sæsonens bedste råvarer med vores skiftende tavleretter, mens bartenderne mixer læskende cocktails – og så har vi selvfølgelig vores faste udskæringer og populære klassikere på kortet.

Book bord på MASH.

I vores selskabslokaler kan du invitere familie og venner til stort eller mindre kalas, hvor vi klarer det hele, så du har tid til at nyde maden i godt selskab. Vi kan arrangere det meste, så bare giv os et kald (mellem 11 og 16 på 33139300), hvis du har en konfirmation, fødselsdag, dåb eller bryllup, eller blot et netværksmøde eller en anden social sammenkomst. Vi har plads til flere end man lige kan se.

Læs mere om vores selskabslokaler.

Sommerlukket
Vær opmærksom på ændrede åbningstider i sommerferien:

MASH Skovriderkroen er lukket til renovering fra den 18. juli t.o.m. den 7. august 2022.
MASH Odense lukker også dørene fra den 11. juli t.o.m. de 31. juli 2022.

Men inden da kan du nyde vores overdådige brunch på MASH Skovriderkroen i alle weekender og på følgende helligdage: Store bededag, pinsedag og 2. pinsedag.

Skal du en tur til udlandet så hils på vores kollegaer på Bistro Sommelier i Kastrup lufthavn, som sender alle afsted med fyldte maver og glade ganer.

Vi ses på MASH til sommer!

Søger du arbejde, så har MASH jobbet til dig! Læs mere om vores stillinger her.

Flere nyheder som denne?