I efterårsferien kan du traditionen tro udforske den danske gastronomi med DinnerDays, og MASH er ingen undtagelse.
Når gourmetfestivalen DinnerDays løber af stablen den 13.-22. oktober, kan du nyde en skøn 3-retters middag på seks af MASH’s restauranter til kun 440 kr. (ekskl. gebyr) pr. gæst. Menuen er specielt sammensat til anledningen, og her kan du nyde nogle af vores herlige MASH-klassikere.
DinnerDays-menuen byder på:
Forret
Letrøget laks
Citronpeber, skilt creme fraiche, citron og purløgsolie
Hovedret
Australsk Striploin, ca. 250 gram
Eksklusivt udvalgt græsfodret oksekvæg af højeste kvalitet. Hertil én valgfri side/vegetable og én valgfri sauce
Dessert
Frugttærte
Vaniljecreme, hvid chokolade, creme fraiche, efterårsbær og solbærsorbet
Tilkøb
Velkomstbobler
Cremant de Bourgogne Brut, Vitteaut-Alberti
85 kr. pr. person
Velkomstcocktail
MASH’n’Stormy. Krydret mørk rom, lime og Ginger Beer
125 kr. pr. person
Vinmenu samt the/kaffe
2022 Verdejo, José Pariente, Rueda, Spanien
2019 Cabernet Sauvignon, “In Sheeps Clothing”, Mouton Noir, Washington State, USA
Americano eller the
285 kr. pr. person
Vinmenu inkl. dessertvin samt the/kaffe
2022 Verdejo, José Pariente, Rueda, Spanien
2019 Cabernet Sauvignon, “In Sheeps Clothing”, Mouton Noir, Washington State, USA
2016 Château Soucherie “Exeption”,Coteaux-du-Layon, Loire
Americano eller the
350 kr. pr. person
Stegt foie gras – opgrader din steak!
85 kr. pr. person
Du kan booke MASH’s DinnerDays-menu i alle landets dele, da vi både serverer den hos MASH Aarhus, MASH Odense, MASH Bredgade, MASH Skovriderkroen, MASH Rungsted og MASH Frederiksberg.
Billetter til DinnerDays på MASH skal købes og betales online. Book din menu her:
Vi glæder os til at se dig!
OBS
Menuen til DinnerDays er fast, medmindre andet er oplyst. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du sørge for at kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, inden du køber billetter.
For reservationer over 8 gæster, bedes du kontakte restauranten via e-mail.