Nytårsaften på MASH

Nytårsaften 2023 på MASH

På MASH får du den bedste afslutning på 2023 og skyder det nye år ind med en overdådig middag, Champagne og kransekage, samt masser af festlig stemning. Nytårsaften er der lagt op til fest og farver, en udsøgt middag og en mindeværdig aften, når vi inviterer til nytårsfejring på MASH. Læn dig tilbage og nyd selskabet, den festlige stemning og den skønne menu.

Nytårsaften byder vi på en særlig 4-retters nytårsmenu med evt. tilvalg af vinmenu – På nær på MASH Skovriderkroen hvor du selv skal sammensætte din festmenu. (Læs mere længere nede på siden her) På MASH Penthouse får nytårsmenuen følgeskab af en speciel vinmenu, som er inkluderet i prisen.

Traditionen tro, byder vi på Champagne og velkomstsnacks, efterfulgt af en 4-retters menu og slutter middagen af med en lækker, hjemmelavet kransekage. Nyd kransekagen i festligt lag på MASH eller tag den med hjem og skål nytåret ind hjemme i stuen.

Alle nytårsbookinger skal bestilles og forudbetales online

Vi tilbyder

Bredgade | Frederiksberg | Rungsted | Odense | Aarhus

4-retters menu inkl aperitif og kransekage

Pris pr. person 1450 ,- *
Tilvalg af vinmenu inkl. mineralvand, kaffe/the 875,- 

MASH Penthouse

4-retters menu inkl delux vinmenu, aperitif og kransekage
Pris pr. person 2850 ,- *

MASH Skovriderkroen

A la Carte Nytår – 3 timers seating
Forudbetaling pr. person ved booking 300,- *

*Alle priser er eksl. billetgebyr

Bordet er dit hele aftenen* så der er masser af tid til at fejre det nye år, nyde middagen, skåle og hygge jer i godt selskab. 

*Undtagen på Skovriderkroen hvor bordet er dit i tre timer. 

Vi tilbyder også en pescetarmenu på alle restauranter.
Er der børn under 10 år i selskabet, tilbydes en 4-retters børnemenu, som dog ikke fås på MASH Penthouse og MASH Bredgade.

A la Carte Nytår på MASH Skovriderkroen

På MASH Skovriderkroen har du mulighed for at sammensætte din helt egen festmenu ud fra vores velkendte menukort. Vælg blandt vores store udvalg af delikate forretter og vores mange saftige udskæringer fra det meste af verden. 

Slå dig løs i Champagne og nyd din sammensatte festmenu i Skovriderkroens skønne omgivelser – så er du klar til at byde det nye år velkommen!

Hvad er der på menuen?

På alle restauranter, med undtagelse af MASH Skovriderkroen, skal du bestille og forudbetale når du booker bord til nytår.

Scroll dig igennem vores nytårsmenuer her:

For at vi kan imødekomme diætetiske hensyn, skal dette oplyses ved booking.

NYTÅRSMENU

Bredgade | Frederiksberg | Rungsted | Odense | Aarhus

4-retters menu inkl aperitif og kransekage.

Pris pr. person 1450 ,- ekskl billetgebyr
Tilvalg af vinmenu inkl. mineralvand, kaffe/the pr. person 875,- 

Snacks & Champagne

Østers med yuzudressing og springløg
Bikinisandwich med Batellé serranoskinke og trøffel
Kroket med brandade og piquillos
Aperitif: Louis Roederer “Collection 243”, Brût, Champagne, Frankrig

Jomfruhummercarpaccio med Belgian Caviar

Citrusmarineret agurk, sprød frisée og citrusvinaigrette
Vinparing: 2021 Chablis, Domaine Jean Dauvissat, Chablis, Bourgogne, Frankrig

Gratinerede kammuslinger

Panko, Maître d’hotel og krydret urtesalat
Vinparing: 2019 Failla Chardonnay, Sonoma Coast, Californien, USA

MASH Wellington

Svampeduxelles og Batellé serranoskinke Trøffelsauce samt to valgfrie sides/vegetables
Vinparing: 2018 Louis M. Martini, Cabernet Sauvignon, Napa Valley, Californien, USA

Chokoladesnickers

Crumble, mørk chokoladecreme, karamelsauce, chokoladeknas, peanuts og saltkaramelis
Vinparing: Graham’s 20 Years Old Tawny, Douro, Portugal

Kransekage med nougat

To-stay or To-go? Du bestemmer
Vinparing: Louis Roederer “Collection 243”, Brût, Champagne, Frankrig

NYTÅRSMENU

MASH Penthouse

4-retters menu inkl vinmenu, aperitif og kransekage.

Pris pr. person 2850 ,- ekskl billetgebyr

Snacks & Champagne

Østers med yuzudressing og springløg
Bikinisandwich med Batellé serranoskinke og trøffel
Kroket med brandade og piquillos
Aperitif: Louis Roederer “Collection 243”, Brût, Champagne, Frankrig

Jomfruhummercarpaccio med Belgian Caviar

Citrusmarineret agurk, sprød frisée og citrusvinaigrette
Vinparing: 2017 Chablis 1. Cru, “Grande Cuvée”, La Chablisienne, Chablis, Bourgogne, Frankrig

Gratinerede kammuslinger

Panko, Maître d’hotel og krydret urtesalat
Vinparing: 2019 Chanin “Bien Nacido Vineyard”, Chardonnay, Central Coast, Santa Maria Valley, USA

MASH Wellington

Svampeduxelles og Batellé serranoskinke Trøffelsauce samt to valgfrie sides/vegetables
Vinparing: 2020 Caymus, Cabernet Sauvignon, Napa Valley, Californien, USA

Chokoladesnickers

Crumble, mørk chokoladecreme, karamelsauce, chokoladeknas, peanuts og saltkaramelis
Vinparing: 2000 Fonseca Vintage Port, Douro, Portugal

Kransekage med nougat

To-stay or To-go? Du bestemmer
Vinparing: Louis Roederer “Collection 243”, Brût, Champagne, Frankrig

PESCATAR NYTÅR

Kan vælges som alterntativ til vores almindelige nytårsmenu

4-retters menu inkl aperitif og kransekage.

Pris pr. person 1450 ,- ekskl billetgebyr
Tilvalg af vinmenu inkl. mineralvand, kaffe/the 875

På MASH Penthouse dog 2850,- pr. person inkl deluxe vinmenu

Snacks & Champagne

Østers med yuzudressing og springløg
Bikinisandwich med avokado, caviar og trøffel
Kroket med brandade og piquillos
Aperitif: Louis Roederer “Collection 243”, Brût, Champagne, Frankrig

Jomfruhummercarpaccio med Belgian Caviar

Citrusmarineret agurk, sprød frisée og citrusvinaigrette
Vinparing: 2021 Chablis, Domaine Jean Dauvissat, Chablis, Bourgogne, Frankrig

Gratinerede kammuslinger

Panko, Maître d’hotel og krydret urtesalat
Vinparing: 2019 Failla Chardonnay, Sonoma Coast, Californien, USA

Pighvar stegt på ben

Hollandaisesauce samt to valgfrie sides/vegetables
Vinparing: 2020 Calera Pinot Noir, Californien, USA

Chokoladesnickers

Crumble, mørk chokoladecreme, karamelsauce, chokoladeknas, peanuts og saltkaramelis
Vinparing: Graham’s 20 Years Old Tawny, Douro, Portugal

Kransekage med nougat

To-stay or To-go? Du bestemmer
Vinparing: Louis Roederer “Collection 243”, Brût, Champagne, Frankrig

NYTÅR FOR BØRN

Tilgængelig på MASH i Aarhus | Odense | Rungsted | Frederiksberg.

4-retters menu inkl festlig alkoholfri aperitif
Kr. 575,- pr. barn ekskl billetgebyr

Dry-aged kroketter

Hyldeblomst Spritz – alkoholfri velkomst

Pasta, Burrata og tomat

Spaghetti, Burrata, tomatsauce, dehydreret tomat og basilikum

Trøffeltoast

Skinke, trøffelmayo og smeltet ost

Oksemørbrad fra Uruguay – ca. 150 gram

Serveret med en valgfri side og en valgfri sauce

3 kugler is efter eget valg

Serveret med sprød twill

Flere nyheder som denne?