MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Brunch København

 

MASH er kendt for sin kvalitets steaks og aftenmenu, men du kan også nyde samme kvalitet om formiddagen til MASH brunch i København. Til vores brunch er de store steaks lagt til side og skiftet ud med en brunch buffet. Buffetens retter udskiftes løbende, så du får ting, som er friske og i sæson. Du har mulighed for at besøge MASH brunch i weekenden på alle vores restauranter i København mellem 9.30 - 14.00.

Selvom vi serverer brunch, er der stadig mulighed for at udforske vores ambitiøse vinkort og prøve vores brunchcocktails. Vi servere selvfølgelig også kaffe, the og energishots til maden. Vores energishots er hjemmelavet og lavet af frugt og grønt i sæson og skiftes ud løbende.

Til MASH brunch i København får du en rolig morgen, hvor du kan læne dig tilbage og slappe af, mens vi tager hånd om dig. Vi tager ære i at give en god service og give dig den bedst mulige oplevelse. Hvis der skulle være nogle spørgsmål eller ønsker i løbet af dit besøg, er du altid velkommen til at tage fat i en af vores dygtige tjenere for svar, så vi kan løse problemet for dig.

Selskaber
MASH tilbyder også brunch for selskaber -perfekt til reception, fødselsdag og dimissions fejring. Vi står klar til at inkorporere dine ønsker til, hvordan du vil have begivenheden til at forløbe. Har du specielle krav i forhold til spisevaner eller allergi, så oplys gerne om dette når du booker, så vi kan sikre os, at der er noget alle kan nyde.

Vi ser frem til at se dig til vores lækre brunch København i rustikke og charmerende omgivelser. Vi tilbyder brunch på følgende af vores restauranter i Københavnsområdet: Restaurant MASH city på Bredgade og restaurant MASH Skovriderkroen i Charlottenlund.