MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

25% rabat i påsken!

25% rabat i påsken!

Selvom det er meget få kyllinger vi serverer på MASH, har vi alligevel fået helt pip. Vi giver nemlig 25% rabat på alle frokoststeaks i påsken!

Tilbuddet gælder den 13.-16. april kl. 12-15.*

Det betyder, at du kan nyde vores saftige udskæringer til påskefrokosten til en ekstra god pris. Prøv fx. vores danske dry-aged ribeye eller det eksklusive Kobe-kød. Der er 25% på det hele, så der er ingen grund til at holde sig tilbage!

Samtidig har du mulighed for at prøve vores nye forretter – dem er der godt nok ikke tilbud på, men de er et bid værd alligevel. Se hele den nye menu her

Er du klar til at gå a-bok i vores lækre steaks i påsken? Så book bord til frokosten allerede nu – der skal nok blive rift om pladserne. 

* Gælder ikke under brunchen på MASH Bredgade og MASH Skovriderkroen, ej heller på MASH Airport. 

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere

webslider11

Book din julefrokost hos MASH

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og gå efteråret i møde med ro i sjælen. Book vores hyggelige selskabslokaler allerede nu, så din julefrokost er på plads!

Læs mere