MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Hold trygt julefrokosten hos MASH

Hold trygt julefrokosten hos MASH

Nyd en saftig steak, prisvindende vine og lækre desserter i mindre grupper – en ægte MASH oplevelse med masser af nærvær!

Med regeringens nye retningslinjer må vi kun samle os max 10 personer om middagen.
Betyder det at firmaets julefrokost eller den store familiemiddag skal aflyses? Selvfølgelig ikke. 

Hos MASH sørger vi for at I får en fantastisk aften hver især – med masser af nærvær, i små selskaber, men med den samme hygge, den samme fantastiske mad og den samme festlige stemning. 

Lad os hjælpe med at finde en god løsning der spreder smil til jeres julefrokost, fødselsdag eller familiemiddag, så i alle får en fantastisk MASH oplevelse i vores restauranter. 

Vi står klar i Aarhus, Odense, Rungsted, Charlottenlund og København til at skabe de perfekte rammer for jeres event – med både sikkerheden og hyggen i højsædet. 

Ring blot til vores booking på +45 33 13 93 00 alle hverdage mellem kl. 10 og 15.30 – så er din julefrokost eller middag i gode hænder.

Du kan også booke bord her på hjemmesiden:

Book bord på MASH

Vi glæder os til at se dig og dit selskab i vores røde sofaer!

SOME Nytar2019 20 MASH ALL DK 1250x550pxBLAN K

En helt særlig nytårsaften på MASH

Vi åbner dørene kl. 17 den 31. december og følger selvfølgelig regeringens retningslinjer og lukker dem igen kl. 22. Derfor kan du i år nyde en fantastisk 4-retters menu med god vin og samtidig være klar til at skåle nytåret ind ved midnat med champagne og kransekage derhjemme eller sammen...

Læs mere

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere