MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

MASH knopskyder i Hamborg med en bistrorestaurant

MASH knopskyder i Hamborg med en bistrorestaurant

Pressemeddelelse: Copenhagen Concepts, der står bag MASH-restauranterne, åbner 1. september endnu en restaurant i Tyskland. En bistroversion af Le Sommelier bliver tilknyttet MASHs adresse i Hamborg for at styrke det samlede tilbud til gæsterne i området. Åbningen skaber synergi for begge restauranter, siger MASH-direktør Jesper Boelskifte.

Efter tre år på havnen i Hamborg udvider holdet bag MASH nu det samlede tilbud til gæsterne i området med tilføjelsen af en bistrorestaurant på samme adresse. Der er tale om en bistrovariant af den hæderkronede, nu hedengangne Le Sommelier i Bredgade, som har været en stor succes i Düsseldorf, hvor bistroen ligger dør om dør med MASH i det store Hyatt House Hotel.

Nu kommer Sommelier også til Hamborg som et all-day restaurantkoncept med en afslappet indretning og kosmopolitisk stemning. Et koncept, som passer ind i travle handelsgader, lufthavne og knudepunkter, hvor der er publikum for høj kvalitet og service.

MASH-stifter og CEO Jesper Boelskifte er glad for udsigten til en stærk konstellation på havnen i Hamborg. 

- Kombinationen af MASH og et all-day dining-koncept som Sommelier har vist sig at fungere rigtig godt i Düsseldorf. De gode erfaringer vi har i Düsseldorf, tager vi med os til Hamborg, hvor vi har lært nabolaget og gæsterne i området godt at kende, fortæller Jesper Boelskifte. 

- MASH har klaret sig godt, men vi ser faktisk et endnu større potentiale i at have både MASH og Sommelier på samme adresse, da vi kan betjene flere gæster med forskellige behov henover dagen, ligesom vi kan hente synergier i køkkenet, indkøb og i bemandingen af de to restauranter, siger Jesper Boelskifte.

Regnskab præget af investeringer
Med 300 medarbejdere og 13 restauranter fordelt i tre lande, herunder en ny MASH og en Sommelier i Tyskland, er der masser at se til for Copenhagen Concepts. Selskabet offentliggjorde fornyeligt et regnskab, der bar præg af ekspansionen og de store investeringer, der er foretaget for at åbne i Tyskland, men også på Frederiksberg i slutningen af 2017. 

- Det var på papiret ikke det bedste regnskab, men det var vi fuldstændig klar over. Vi vokser stadig organisk og har mange initiativer i søen – f.eks. med Sommelier, som glider naturligt ind i vores planer for mere vækst – gerne sammen med MASH som nu i Hamborg, siger Jesper Boelskifte.

Mere end en halv mio. gæster – 514.000 helt præcist – besøgte MASH i 2017. 

Om MASH
MASH – Modern American Steakhouse – byder på et stort udvalg af kød og udskæringer fra kødkvæg fra USA, Uruguay, Australien, Tyskland, Japan og Danmark samt et udvalg af appetisers, sides og desserter. MASH restauranterne byder også på cocktails samt en velassorteret vinsamling på mere end 600 flasker.

MASH har aktuelt i alt 11 restauranter:
-          Danmark: Bredgade, Rungsted, Skovriderkroen, Tivoli Hotellet, Lufthavnen, Frederiksberg, Aarhus og Odense
-          Tyskland: Hamborg og Düsseldorf
-          England: London

Om Bistro Sommelier
Bistro Sommelier er en videreudvikling af Le Sommelier, som åbnede i 1997 på Bredgade i København. Bistro Sommelier er en livlig all-day bistro med den samme kvalitet og passion for vin som den oprindelige Le Sommelier-restaurant og findes i dag i Düsseldorf og fra 1. september 2018 også i Hamborg. I Copenhagen Airport findes desuden en bar- og bistroversion; Le Sommelier Bar & Bistro.

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere