MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Tilmeld dig MASH Family og få 50% rabat (tilbud udløbet)

Tilmeld dig MASH Family og få 50% rabat (tilbud udløbet)

Hos MASH værdsætter vi alle vores kunder. Derfor vil vi gerne byde dig, der deler vores kærlighed til kvalitetskød, velkommen i familien!

Som medlem af MASH Family & Friends modtager du løbende gode tilbud, information om særlige events mm. fra os over e-mail og SMS.

Når du tilmelder dig MASH Family & Friends, får du en voucher med 50% rabat på valgfri steaks fra vores menukort. Voucheren gælder for op til fire personer.* 

Tilbuddet kører fra den 25. maj til og med den 31. august 2018. Voucheren kan kun bruges én gang, men gælder til både frokost og middag på alle danske MASH restauranter (undtagen Airport).

Vil du være en del af familien?

Tilmeld dig her! 

Når du tilmelder dig modtager du en SMS med et link – tryk på linket og følg instruktionerne, så er du klar til at sætte tænderne i en af vores fantastiske steaks til halv pris. 

Book bord her. 

* Gælder ikke Kobe eller andre retter end steaks eller retter under 'Øvrige'. Den voucher, du modtager, gælder for bookinger op til 4 personer, der alle vælger én steak hver. Der kan bruges én voucher pr. selskab op til 4 personer. Rabatten kan ikke kombineres med andre af vores tilbud eller kampagner. 

Tilbuddet kan ikke bruges på MASH Airport. 

MASH Skoriderkroen Brunch 0274 Low res

Studenterfejring hos MASH

Rundt omkring i landet udklækkes der nu studenter, som skal fejres i stor stil. Vi har selvfølgelig bord til studenten og hele familien på MASH!

Læs mere